ROTARY SCREW BLOWERS UP TO 250 KW

Home » Suflante Kaeser în Republica Moldova » ROTARY SCREW BLOWERS UP TO 250 KW

Eficient energetic – performanță fără compromis

Inovațiile Kaeser, cum ar fi profilul SIGMA de renume mondial, oferă creșteri de eficiență de până la 35%! Aceste modele de suflante cu șurub sunt gândite pentru funcționare continuă, fără probleme.

De asemenea, asigură economii maxime atunci când vine vorba de punere în funcțiune, exploatare și întreținere.

  • Sisteme de suflante cu grad ridicat de eficiență și cu întreținere redusă – blocuri de suflante SIGMA cu ax dublu;
  • Disponibil opțional cu pornire Y/D (STC) sau convertor de frecvență (SFC);
  • Soluție completă plug-and-play cu echipamente de alimentare, controler SIGMA CONTROL 2 și transmisie cu curea reglată din fabrică; pre-umplute cu ulei.

Noua tehnologie aduce beneficii clienților în domeniile tratării apelor uzate municipale și industriale, precum flotației și fluidizării, unde suflantele sunt utilizate în permanență. Acest lucru face ca eficiența energetică să fie un factor-cheie.

Our approach guarantees high long-term yields: durable components, easy operation, efficiency and performance: all these characterize with great fidelity the machines delivered by Kaeser.

kaeser Compressors

Eficiență maximă

Combinația dintre rotoarele SIGMA Profile, transmisia optimă a puterii de la motor la suflantă și pierderile minime de presiune pentru toate componentele asigură o eficiență excepțională pe tot parcursul funcționării.
kaeser Compressors

Pulsație minimă în conductele de proces racordate

Amortizoarele de zgomot speciale care acoperă o gamă largă de frecvențe reduc semnificativ sunetul mașinilor și conductelor.
kaeser Compressors

Protecție împotriva timpilor de întrerupere

Componentele extrem de durabile asigură o funcționare fiabilă. Designul inteligent elimină necesitatea dispozitivelor auxiliare (de exemplu, pentru etanșare sau răcire). Numeroși senzori permit monitorizarea de la distanță a stării de funcționare.

Brochure

Suflante cu șurub seria CBS, DBS, EBS, FBS, HBS – broșură (PDF, 8.33 MB)

YOUR PARTNER IN COMPRESSED AIR SOLUTIONS