Controler central: SIGMA AIR MANAGER 4.0

Acasă » Sistem central de comandă Kaeser » Controler central: SIGMA AIR MANAGER 4.0

Tehnologie cheie pentru Industrie 4.0

SIGMA AIR MANAGER 4.0, noua generație de sisteme de management al aerului comprimat, care depășește sfera mașinilor.

Folosește controlul adaptiv 3-D avansat, pentru a facilita generarea și tratamentul aerului comprimat în mod inteligent, fiabil și eficient.

  • Controlul 3-D avansat analizează toate datele de operare în mod continuu, simulează acțiuni alternative și calculează combinația perfectă de compresoare. Rezultatul: eficiență energetică la cel mai înalt nivel;
  • Mențineți o imagine de ansamblu în orice moment datorită funcționării, vizualizării și analizei ușoare a datelor de operare. Cu tehnologie de rețea securizată – conectarea se poate efectua de la orice calculator;
  • Întreținerea predictivă cu ajutorul datelor obținute de la sistemul de control previne timpii de cădere neplanificați.

Dacă la un moment dat este necesar să modificați stațiile de aer comprimat existente: SIGMA AIR MANAGER 4.0 este conceput pentru a evolua odată cu sistemele mai noi. Un upgrade software simplu permite extinderea controlerului principal fără a fi nevoie de investiții suplimentare în hardware nou.

Abordarea noastră garantează randamente înalte pe termen lung: componente durabile, operare ușoară, eficiență și performanță: toate aceste caracterizează cu mare fidelitate utilajele livrate de Kaeser.

i.comp 3 kaeser

Inteligență

SIGMA AIR MANAGER 4.0 nu numai că înregistrează pierderile de comutare, dar ia în considerare toți factorii care vă afectează stația de aer comprimat. Apoi utilizează informațiile colectate pentru a calcula valorile optime ale performanței și controlează în consecință toate componentele conectate.
i.comp 3 kaeser

Siguranță

Împreună SIGMA AIR MANAGER 4.0 și rețeaua KAESER SIGMA Ethernet formează o infrastructură dinamică viitoare, care îndeplinește toate cerințele pentru un sistem de control industrial foarte sigur.
i.comp 3 kaeser

Eficiență

Ajustarea fină permanentă în sensul optimului energetic (managementul energiei conform ISO 50001) și posibilitatea unei întrețineri predictive, orientate după necesar, asigură cele mai reduse costuri posibile pe ciclul de viață.

BROȘURI

Sistem de management al aerului comprimat SIGMA AIR MANAGER 4.0 – broșură (PDF, 13.6 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT