Controler compresor: SIGMA CONTROL 2

Acasă » Sistem central de comandă Kaeser » Controler compresor: SIGMA CONTROL 2

Inteligența din compresor

Unitatea SIGMA CONTROL 2 coordonează generarea și consumul de aer comprimat. Cu ajutorul controlului inteligent, acest sistem avansat previne utilizarea ineficientă a energiei, în special în funcționarea sarcinii parțiale.

Kaeser oferă diferite controlere de compresoare potrivite în conformitate cu cerințele dumneavoastră.

SIGMA CONTROL 2: pentru toate compresoarele cu șurub, suflantele cu lobi și cu șurub.

SIGMA CONTROL 2 corespunde cu cele mai înalte standarde pentru un controler intern de compresoare industriale și se bazează pe tehnologia avansată de calcul industrial. Unitatea de comandă este legată de module de intrare și ieșire interschimbabile, permițând potrivirea flexibilă cu toate compresoarele cu șurub Kaeser disponibile, suflante cu șurub, compresoare cu piston și sisteme de suflante rotative, precum și la sistemele de comunicații externe.

i.comp 3 kaeser

Asistență pentru depistarea erorilor

Computerul industrial salvează ultimele 200 de evenimente operaționale, ajutându-vă pe dumneavoastră și departamentul de service al Kaeser să găsiți și să reparați rapid defectele. În plus, serverul web încorporat vă permite să afișați date operaționale, de întreținere și mesaje de eroare de pe orice PC.

i.comp 3 kaeser

Actualizare rapidă la versiuni noi de software

Actualizările de software și parametrii de operare pot fi încărcați rapid și transferați prin intermediul unui card de memorie SD. Acest lucru reduce la minimum costurile de service și permite utilizarea cardului SD pentru stocarea (pe termen lung) a datelor operaționale cheie.
i.comp 3 kaeser

Gata pentru utilizare la nivel internațional

SIGMA CONTROL 2 vorbește în 30 de limbi. Structura clară a meniului facilitează operarea.

BROȘURI

Controler compresor SIGMA CONTROL 2 – broșură (PDF, 1.58 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT