KAESER FILTER de la 0,6 până la 32,0 m³/min

Acasă » Tratarea aerului comprimat și tehnica condensului » KAESER FILTER de la 0,6 până la 32,0 m³/min

Soluții eficiente din punct de vedere al costurilor pentru o calitate optimă a aerului comprimat

Produsele KAESER FILTER sunt componentele cheie pentru producerea de aer comprimat la toate clasele de puritate conform ISO 8573-1, cu o presiune diferențială excepțional de scăzută. Datorită structurii simple, aceste utilaje sunt ușor de întreținut, oferind acces pentru deschiderea și închiderea carcasei filtrului precum și o schimbare rapidă și curată a elementului.

  • Debit volumetric: 0,60 până la 32,0 m³/min;
  • Presiune maximă de funcționare: 16 bar;
  • Temperatură maximă de funcționare: 66 °C.
Sfatul nostru: Tratați condensul înaintea evacuării în rețeaua de canalizare cu separatorul apă-ulei AQUAMAT conform legii și fără costuri importante.
i.comp 3 kaeser

Structură prietenoasă pentru service

Produsele KAESER FILTER au o carcasă din aluminiu rezistentă la coroziune și un element de filtrare stabil. Blocarea cu baionetă asigură poziționarea automată a carcasei și a garniturilor elementului. Un șurub de blocare previne deschiderea neintenționată a carcasei atunci când este sub presiune şi serveşte la depresurizarea carcasei.
i.comp 3 kaeser

Pierdere redusă de presiune – economie ridicată

Produsele KAESER FILTER au carcase și suprafețe de filtrare cu dimensiuni generoase și suporturi de filtrare de înaltă performanță. Acestea au o pierdere de presiune cu până la 50% mai mică decât filtrele obișnuite de pe piaţă – o valoare care rămâne practic constantă pe întreaga durată de viață a elementului de filtrare. Aceasta înseamnă costuri și emisii de CO2 mai mici, precum și o sarcină redusă pe compresoarele amplasate superior.
i.comp 3 kaeser

Puritate conform normelor

KAESER FILTER utilizează suporturi moderne de filtrare cu cute adânci pentru a îndepărta particulele și aerosolii. Straturile de carbon activ captează vaporii de ulei. Datele impresionante privind performanța produselor KAESER FILTER au fost determinate în conformitate cu ISO 12500 și confirmate de către institutul independent pentru tehnologii energetice și ecologice „Lloyd’s Register”.

BROȘURI

Schema de tratare a aerului comprimat pentru compresoare cu șurub (PDF, 4.79 MB)
KAESER FILTER Seria KF de la F6 până la F320 – Broșură (PDF, 2.57 MB)
Tratarea condensului – broșură (PDF, 1.79 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT