Uscătoare cu refrigerare de înaltă presiune până la 106,1 m³/min

Acasă » Tratarea aerului comprimat și tehnica condensului » Uscătoare cu refrigerare de înaltă presiune până la 106,1 m³/min

Seria THP: Extrem de fiabil până la 50 bar

Uscătoarele frigorifice Kaeser din seria THP (*) oferă fiabilitate maximă la presiuni de lucru ridicate – cum ar fi în cazul producției de containere PET. Componentele de înaltă calitate și atenția la detalii asigură faptul că unitățile dumneavoastră se vor bucura de o protecție premium a umidității pe termen lung – chiar și la temperaturi ambiante ridicate.

  • Aer comprimat uscat, fiabil de la 8,5 până la 106,1 m³/min;
  • Pentru presiuni de funcționare de până la 50 bar;
  • Pentru temperaturi ambientale de până la +43 °C.

Sfatul nostru: Tratați condensul înaintea evacuării în rețeaua de canalizare cu separatorul apă-ulei AQUAMAT conform legii și fără costuri importante.

i.comp 3 kaeser

Siguranță în funcționare continuă

Dotate cu schimbător de căldură din oțel inoxidabil cu cupru de dimensiuni generoase și condensator, uscătoarele de refrigerare THP oferă fiabilitate pe termen lung.
i.comp 3 kaeser

Valori deosebit de reduse ale presiunii diferențiale

Toate uscătoarele THP livrează valori optime ale presiunii diferențiale datorită conductelor peciale optimizate pentru debit, realizate din oțel inoxidabil.
i.comp 3 kaeser

Purjor de condens fără pierdere de aer comprimat

Modelele de 45 de bari din seria THP sunt echipate standard cu o versiune de înaltă presiune a drenării condensului ECO-DRAIN 12, care asigură drenarea fiabilă a condensului cu zero pierderi de aer comprimat – și economii tangibile de energie!

BROȘURI

Schema de tratare a aerului comprimat pentru compresoare cu șurub (PDF, 4.79 MB)
Uscătoare cu refrigerare de înaltă presiune seria THP – broșură (PDF, 497 KB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT