Uscătoare cu refrigerare Kaeser

Uscătoarele cu refrigerare Kaeser protejează, până la o temperatură ambientală de +3 °C, împotriva coroziunii conductelor, a defectării sculelor pneumatice și împotriva daunelor aferente cauzate producției. Asigurați-vă protecția sigură și cu costuri minime – prin intermediul construcției robuste, al detaliilor de dotare de calitate ridicată cum ar fi purjorul de condens ECO-DRAIN și al unui consum de energie deosebit de redus.

Acasă » Tratarea aerului comprimat și tehnica condensului » Uscătoare cu refrigerare Kaeser
COMPRESOARE CU ȘURUB CU FLUID DE RĂCIRE

USCĂTOARE CU REFRIGERARE SECOTEC DE PÂNĂ LA 8,25 M³/MIN

Uscătoarele cu refrigerare SECOTEC din seriile TA – TD (*) usucă aerul comprimat până la punctul de rouă de 3 °C, asigurând condiții de eficiență maximă în orice moment. O masă termică de dimensiuni generoase permite operarea cu un stres material minim și asigură o performanță stabilă a punctului de rouă sub presiune.
COMPRESOARE CU ȘURUB CU FUNCȚIONARE FĂRĂ ULEI

USCĂTOARE CU REFRIGERARE SECOTEC DE LA 10,5 PÂNĂ LA 34 M³/MIN

Uscătoare cu refrigerare de calitate industrială SECOTEC de la Kaeser (seriile TE and TF) sunt apreciate pentru performanță stabilă în punctul de rouă sub presiune, fiabilitate excepțională și costuri reduse pe întreg ciclul de viață.
INSTALAȚII DE VID CU ȘURUB DE LA KAESER

USCĂTOARE CU REFRIGERARE ȘI SISTEM SECOTEC CU ECONOMIE DE ENERGIE DE LA 45 PÂNĂ LA 98 M³/MIN

Cu noua serie TG, KAESER își extinde gama de uscătoare cu refrigerare SECOTEC eficiente energetic, cu capacitate de a livra debite de până la 98 m³/min, în variante de execuție cu răcire cu aer și cu apă.
COMPRESOARE CU ȘURUB CU FUNCȚIONARE FĂRĂ ULEI

USCĂTOARE CU REFRIGERARE COMPACTE KRYOSEC – PÂNĂ LA 4,5 M³/MIN

Uscătoarele cu refrigerare compacte KRYOSEC* oferă performanțe remarcabile la standarde industriale „Made in Germany”. Acestea oferă protecție împotriva umidității la temperaturi ambiante de până la +50 °C. Pierderile mici de presiune ale sistemului cu schimbător de căldură din oțel inoxidabil asigură funcționare rentabilă.
COMPRESOARE CU ȘURUB CU FUNCȚIONARE FĂRĂ ULEI

USCĂTOARE CU REFRIGERARE DE ÎNALTĂ PRESIUNE PÂNĂ LA 106,1 M³/MIN

Uscătoarele frigorifice Kaeser din seria THP (*) oferă fiabilitate maximă la presiuni de lucru ridicate – cum ar fi în cazul producției de containere PET. Componentele de înaltă calitate și atenția la detalii asigură faptul că unitățile dumneavoastră se vor bucura de o protecție premium a umidității pe termen lung – chiar și la temperaturi ambiante ridicate.
COMPRESOARE CU ȘURUB CU FUNCȚIONARE FĂRĂ ULEI

USCĂTOARE CU REFRIGERARE CU AER RECE PÂNĂ LA 43,33 M³/MIN

Uscătoarele cu refrigerare cu reglare by-pass de gaz fierbinte din seria TCU* sunt componente cheie în procesele care necesită aer comprimat rece și uscat la temperaturi de până la 5 °C. De exemplu, ele sunt cheia pentru răcirea pieselor turnate în producția de sticlă și metal.