Uscătoare cu refrigerare eficiente energetic SECOTEC de până la 8,25 m³/min

Acasă » Tratarea aerului comprimat și tehnica condensului » Uscătoare cu refrigerare eficiente energetic SECOTEC de până la 8,25 m³/min

Performanță stabilă a punctului de rouă sub presiune

Uscătoarele cu refrigerare SECOTEC din seriile TA – TD (*) usucă aerul comprimat până la punctul de rouă de 3 °C, asigurând condiții de eficiență maximă în orice moment.

O masă termică de dimensiuni generoase permite operarea cu un stres material minim și asigură o performanță stabilă a punctului de rouă sub presiune.

  • Economii potențiale uriașe în regim de încărcare parțială și în pauzele de lucru;
  • Design care nu necesită întreținere deosebită;
  • Versiuni răcite cu aer pentru temperaturi ambiante de până la 43 °C.
Sfatul nostru: Tratați condensul înaintea evacuării în rețeaua de canalizare cu separatorul apă-ulei AQUAMAT conform legii și fără costuri importante.
i.comp 3 kaeser

Fiabilitate pe termen lung

Circuitul frigorific de înaltă calitate al uscătoarelor cu refrigerare SECOTEC asigură o performanță fiabilă la o temperatură ambiantă de până la +43 °C. Purjorul de condens mare și separatorul de condens electronic ECO-DRAIN asigură îndepărtarea condensului în timpul tuturor fazelor de încărcare. Echipamente electrice conforme cu standardul EN 60204-1.
i.comp 3 kaeser

Economisiți energie

Datorită controlului de economisire a energiei, în regim de încărcare parțială, puterea de răcire excedentară poate fi stocată în rezervorul de masă termică ca apoi să fie folosită la uscare fără consum de energie electrică.
i.comp 3 kaeser

Ușurință genială în activitățile de service

Incinta a fost proiectată pentru accesibilitatea ușoară a componentelor, ceea ce ajută la reducerea semnificativă a costurilor pentru lucrările de întreținere și testare.

BROȘURI

Schema de tratare a aerului comprimat pentru compresoare cu șurub (PDF, 4.79 MB)
Uscătoare cu refrigerare pentru aer comprimat SECOTEC seriile TA – TD – broșură (PDF, 1.98 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT