О Kaeser Kompressoren

Cine suntem?

Compania de familie KAESER KOMPRESSOREN este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de produse și servicii din întreaga lume în domeniul aerului comprimat. Înființată în anul 1919 ca atelier mecanic, Kaeser are în prezent două unități de producție în Germania. Compania are în jur de 6000 de angajați în întreaga lume.

Compania realizează produsele sale în Coburg (Bavaria de Nord) și Gera (Thüringen). Produsele se caracterizează în special prin fiabilitate,eficiență energetică, performanță și întreținere ușoară – sprijinind astfel obiectivul suprem al companiei Kaeser: satisfacția maximă a clientului.

produse kaeser

Produse și servicii

Managementul calității

Cu scopul de a oferi cele mai bune produse și servicii lucrează nu doar inginerii de dezvoltare ai companiei, ci și angajații de la departamentul de service și inginerii de vânzări. Departamentul de service proiectează în felul acesta furnizarea de piese de schimb în paralel cu dezvoltarea de produse.

Inginerii de vânzări oferă consultanță clienților în privința celei mai bune dimensionări și echipări posibile a echipamentelor. Veți găsi soluția optimă în funcție de locul de amplasare și de condițiile de producție.

Chiar și după instalarea sistemului, comunicarea cu clientul este deosebit de importantă pentru Kaeser. Această comunicare continuă cu clientul face posibil procesul continuu de îmbunătățire a produselor și serviciilor.

Din acest lucru rezultă un nivel ridicat de fiabilitate, eficiență a costurilor și calitate a produselor Kaeser. Astfel, Kaeser a putut înregistra un volum mare de vânzări pe piețele importante la nivel mondial și a putut crea și asigura multe locuri de muncă suplimentare în Germania și în străinătate.

Compresoarele Kaeser se vând în peste 100 de țări prin intermediul sucursalelor și a partenerilor exclusivi.