Uscătoare cu refrigerare SECOTEC de la 45 până la 98 m³/min

Uscătoare cu refrigerare SECOTEC de la 45 până la 98 m³/min

С новой серией TG KAESER расширяет ассортимент энергосберегающих, cu capacitate de a livra debite de până la 98 m³/min, în variante de execuție cu răcire cu aer și cu apă.

Разработанные для крупной промышленности, эти модели обеспечивают стабильную работу точки росы под давлением даже в самых сложных условиях эксплуатации chiar și în cele mai dificile condiții de funcționare – cu fiabilitate maximă și costuri minime pe durata ciclului de viață.

Conceptul performant de acumulator frigorific și controlerul standard, compatibil cu rețeaua SIGMA CONTROL SMART, asigură funcționarea optimă în toate fazele de încărcare. Controlul inovator al aerului evacuat de la variantele răcite cu aer impune un nou standard în ceea ce privește siguranța în exploatare și eficiența costurilor.

Наш совет: Обработайте конденсат перед сливом в канализационную систему с помощью водомасляного сепаратора AQUAMAT в соответствии с законом и без значительных затрат.

%denumire_avantaj%

Безопасность в эксплуатации

Sistemul inovator de control al aerului evacuat al uscătorului cu refrigerare din seria SECOTEC TG, combinat cu ventilatorul radial variabil asigură o răcire optimă a instalației. Acest lucru nu numai că deschide noi oportunități de economisire atunci când vine vorba de planificare și instalare, dar contribuie, de asemenea, în mod semnificativ la funcționarea eficientă și protejarea materialelor utilajului.

%denumire_avantaj%

Безопасные инвестиции для будущего

Cu agentul frigorific R-513A, prietenos cu mediul, KAESER oferă cea mai bună soluție disponibilă în prezent în domeniu. Acest lucru previne în mod eficient costurile ridicate de conversie sau chiar dezafectarea iminentă.

%denumire_avantaj%

Дальнейшее снижение эксплуатационных расходов

Datorită conceptului inovator de acumulator frigorific cu SECOPACK LS și multi-compresoare perfect adaptate să funcționeze împreună, uscătoarele de refrigerare SECOTEC TG au un control de sarcină parțial extrem de eficient pentru debituri de până la 98 m³/min într-o unitate impresionant de compactă, care necesită o întreținere minimă.