Uscătoare cu refrigerare SECOTEC de la 45 până la 98 m³/min

Uscătoare cu refrigerare SECOTEC de la 45 până la 98 m³/min

Cu noua serie TG, KAESER își extinde gama de uscătoare cu refrigerare SECOTEC eficiente energetic, cu capacitate de a livra debite de până la 98 m³/min, în variante de execuție cu răcire cu aer și cu apă.

Proiectate pentru industria la scară largă, aceste modele asigură o performanță stabilă a punctului de rouă sub presiune chiar și în cele mai dificile condiții de funcționare – cu fiabilitate maximă și costuri minime pe durata ciclului de viață.

Conceptul performant de acumulator frigorific și controlerul standard, compatibil cu rețeaua SIGMA CONTROL SMART, asigură funcționarea optimă în toate fazele de încărcare. Controlul inovator al aerului evacuat de la variantele răcite cu aer impune un nou standard în ceea ce privește siguranța în exploatare și eficiența costurilor.

Sfatul nostru: Tratați condensul înaintea evacuării în rețeaua de canalizare cu separatorul apă-ulei AQUAMAT conform legii și fără costuri importante.

%denumire_avantaj%

Siguranță în exploatare

Sistemul inovator de control al aerului evacuat al uscătorului cu refrigerare din seria SECOTEC TG, combinat cu ventilatorul radial variabil asigură o răcire optimă a instalației. Acest lucru nu numai că deschide noi oportunități de economisire atunci când vine vorba de planificare și instalare, dar contribuie, de asemenea, în mod semnificativ la funcționarea eficientă și protejarea materialelor utilajului.

%denumire_avantaj%

Investiții sigure pentru viitor

Cu agentul frigorific R-513A, prietenos cu mediul, KAESER oferă cea mai bună soluție disponibilă în prezent în domeniu. Acest lucru previne în mod eficient costurile ridicate de conversie sau chiar dezafectarea iminentă.

%denumire_avantaj%

Scăderea suplimentară a costurilor de exploatare

Datorită conceptului inovator de acumulator frigorific cu SECOPACK LS și multi-compresoare perfect adaptate să funcționeze împreună, uscătoarele de refrigerare SECOTEC TG au un control de sarcină parțial extrem de eficient pentru debituri de până la 98 m³/min într-o unitate impresionant de compactă, care necesită o întreținere minimă.