kaeser sigma control 2

Controler compresor: SIGMA CONTROL 2

Unitatea SIGMA CONTROL 2 coordonează generarea și consumul de aer comprimat. Cu ajutorul controlului inteligent, acest sistem avansat previne utilizarea ineficientă a energiei, în special în funcționarea sarcinii parțiale.

Kaeser oferă diferite controlere de compresoare potrivite în conformitate cu cerințele dumneavoastră.

SIGMA CONTROL 2: pentru toate compresoarele cu șurubsuflantele cu lobi și cu șurub.

Corespunde cu cele mai înalte standarde pentru un controler intern de compresoare industriale și se bazează pe tehnologia avansată de calcul industrial.

Unitatea de comandă este legată de module de intrare și ieșire interschimbabile, permițând potrivirea flexibilă cu toate compresoarele cu șurub Kaeser disponibile, suflante cu șurub, compresoare cu piston și sisteme de suflante rotative, precum și la sistemele de comunicații externe.

%denumire_avantaj%

Asistență pentru depistarea erorilor

Computerul industrial salvează ultimele 200 de evenimente operaționale, ajutându-vă pe dumneavoastră și departamentul de service al Kaeser să găsiți și să reparați rapid defectele. În plus, serverul web încorporat vă permite să afișați date operaționale, de întreținere și mesaje de eroare de pe orice PC.

%denumire_avantaj%

Actualizare rapidă la versiuni noi de software

Actualizările de software și parametrii de operare pot fi încărcați rapid și transferați prin intermediul unui card de memorie SD. Acest lucru reduce la minimum costurile de service și permite utilizarea cardului SD pentru stocarea (pe termen lung) a datelor operaționale cheie.

%denumire_avantaj%

Gata pentru utilizare la nivel internațional

SIGMA CONTROL 2 vorbește în 30 de limbi. Structura clară a meniului facilitează operarea.