Compressor controller: Sigma Control 2

Compressor controller: Sigma Control 2

Unitatea SIGMA CONTROL 2 coordonează generarea și consumul de aer comprimatWith the help of intelligent control, this advanced system prevents the inefficient use of energy, especially in partial load operation.

Kaeser offers various compressor controllers suitable according to your requirements.

SIGMA CONTROL 2: for all rotary screw compressorsrotary lobe and rotary screw blowers. cu lobi și cu șurub.

Corespunde cu cele mai înalte standarde pentru un controler intern de compresoare industriale și se bazează pe tehnologia avansată de calcul industrial.

Unitatea de comandă este legată de module de intrare și ieșire interschimbabile, permițând potrivirea flexibilă cu toate compresoarele cu șurub Kaeser disponibile, suflante cu șurub, reciprocating compressors și sisteme de suflante rotative, precum și la sistemele de comunicații externe.

%denumire_avantaj%

Error detection assistance

Computerul industrial salvează ultimele 200 de evenimente operaționale, ajutându-vă pe dumneavoastră și departamentul de service al Kaeser să găsiți și să reparați rapid defectele. În plus, serverul web încorporat vă permite să afișați date operaționale, de întreținere și mesaje de eroare de pe orice PC.

%denumire_avantaj%

Quick update to new software versions

Actualizările de software și parametrii de operare pot fi încărcați rapid și transferați prin intermediul unui card de memorie SD. Acest lucru reduce la minimum costurile de service și permite utilizarea cardului SD pentru stocarea (pe termen lung) a datelor operaționale cheie.

%denumire_avantaj%

Ready for international use

SIGMA CONTROL 2 vorbește în 30 de limbi. Structura clară a meniului facilitează operarea.