Compresoare cu șurub

Compresoare cu șurub pentru furnizarea de aer comprimat în procese de producție industrială, comercială și de atelier. Alegerea potrivită pentru presiune constantă pe perioade îndelungate.
COMPRESOARE CU ȘURUB
Alegerea potrivită în calitate de stații de aer comprimat sau compresoare individuale. Compresoarele cu șurub cu injecție de fluid sunt eficiente și oferă performanțe ridicate pe toată durata de exploatare mașinii.
Compresoare cu șurub cu fluid de răcire
MOTOR IE4

MOTOR IE4

Motoarele IE4 Super Premium de la Kaeser sunt gândite să funcționeze cu economie suplimentară de energie față de IE3, fără compromis de performanță.

2,2 PÂNĂ LA 515 KW

2,2 PÂNĂ LA 515 KW

Compresoare cu fluid de răcire, cu diferite nivele de putere, de la 18,5 kW la 315 kW, în funcție de industrie.

MANAGEMENT ELECTRONIC AL TEMPERATURII (ETM)

MANAGEMENT ELECTRONIC AL TEMPERATURII (ETM)

Sistemul electronic controlează dinamic temperatura fluidelor, și o ajustează automat pentru prevenirea acumulării condensului.

Indiferent dacă este vorba despre industria semiconductorilor, a produselor alimentare sau a automobilelor: compresoarele noastre cu șurub fără ulei cu două trepte dovedesc în permanență că rentabilitatea și siguranța purității aerului merg mână în mână – asta chiar și în condiții vitrege.
COMPRESOARE CU ȘURUB CU FUNCȚIONARE FĂRĂ ULEI
RĂCIRE CU AER

RĂCIRE CU AER

Costurile răcirii cu aer a compresoarelor pot fi cu peste 30% mai mici decât cele pentru sistemele răcite a compresoarelor cu apă.

RĂCIRE CU APĂ

RĂCIRE CU APĂ

Compresoarele cu șurub cu funcționare fără ulei și răcire cu apă prezintă avantaje suplimentare în camere mici de compresor, prin construcția compactă și tubulatura de evacuare mică condiționată de tipul constructiv.

USCATOR DE AER INTEGRAT

USCATOR DE AER INTEGRAT

Uscătorul rotativ i.HOC Kaeser brevetat utilizează căldura de la compresor în procent de 100%.

Instalațiile de vid sunt dotate cu un bloc de vid propriu dezvoltat de Kaeser cu profil SIGMA. Prin generarea de vid într-o singură etapă este generat așa-numitul vid scăzut.
Instalații de vid cu șurub

4,75 - 15,70 m³/min

Capacitate de aspirație

99%

Vid final

10 mbar (abs)

Presiunea de lucru

Service 24/7 pe întreg teritoriul Rep. Moldova

Lucrările de întreținere și reparații sunt efectuate exclusiv de specialiști calificați. Folosim doar piese originale de la Kaeser.

Toți inginerii și tehnicienii sunt instruiți în făbricile Kaeser din Germania pentru a asigura profesionalismul și competența la cel mai înalt nivel.

Compresoare cu șurub profesionale

Compresoarele cu șurub furnizează aer comprimat pentru procese de producție industrială, comerț și aplicații de atelier are necesită o sursă sigură de aer comprimat. Acestea sunt alegerea corectă pentru a livra aer de presiune constantă pe perioade prelungite.

Pentru a ne asigura că compresoarele noastre cu șurub funcționează cât mai eficient posibil, am dezvoltat un sistem propriu de control electronic. Compresoarele cu șurub de la Kaeser cu profil SIGMA asigură economii de energie de până la 15% în comparație cu sistemele de control convenționale.

În plus, blocurile de compresie cu profil SIGMA din compresoarele cu șurub au o durată de viață excepțional de lungă. Acest lucru se datorează în mare parte rulmenților radiali pe care îi folosim: aceștia sunt ajustați cu precizie și dimensionați corect. La toate acestea se adaugă execuția noastră internă de excepție cu toleranțe de execuție minime.