Compresoare cu piston

Compresoare cu piston Kaeser perfecte pentru utilizarea pe șantier și în atelierele din industria mică. Acestea reprezintă alegerea potrivită pentru furnizarea de aer comprimat la presiune constantă cu costuri minime.
Compresoare cu piston
Aveți nevoie de aer comprimat la o presiune mai mare numai în zone specifice? În acest caz folosirea compresoarelor Booster este mai eficientă decât un sistem de înaltă presiune complet reproiectat. Poate fi livrat ca componentă individuală sau integrat cu un sistem complet de aer comprimat:Presiune înaltă livrată constant de până la 45 de bari; Conceput pentru o varietate mare de scenarii de utilizare.

Cilindri de înaltă calitate

Fiecare compresor cu piston Booster este echipat cu cilindri foarte preciși, fiecare fiind fabricat printr-un proces special, care asigură un consum minim de ulei și durabilitate maximă.

Motoare eficiente

Motoarele de generație nouă IE3 sunt gândite să consume o cantitate minimă de energie și să ofere performanțe maxime.

Mentenanță minimă

Combinația inovativă de componente de înaltă calitate și design-ul specific asigură o funcționare pe perioade lungi, fără a necesita intervenții de service.

Compresoare cu piston mobile de la KAESER ce sporesc calitatea și rentabilitatea muncii dumneavoastră artizanale. Prin numeroasele dimensiuni constructive, programul nostru include utilizarea în cele mai diverse domenii.
  • i.Comp cu presiune constată de până la 11 bar;
  • Disponibile în versiunile PREMIUM sau CLASSIC;
  • Volum de aer aspirate între 130 și 660 l/min; de la 10 până la 25 de bari.

SUPAPE DIN OȚEL INOXIDABIL

Supapele lamelare din oțel inoxidabil sunt prevăzute cu limitatoare de cursă cu disipare de căldură pentru a asigura etanșeitatea supapelor și o durată lungă de viață.

Fluid de ungere rezistent

Fiecare compresor cu piston portabil este umplut cu fluid special, rezistent la temperaturi ridicate, care elimină aproape complet depunerile de carbon de pe supape.

Prelucrare de precizie

Utilizând cele mai noi tehnologii de producție și cu peste 80 de ani de experiență în prelucrarea de precizie, competența și cercetarea KAESER garantează produse la standarde de cea mai înaltă calitate.

De la umflarea pneurilor în atelier până la transportul de materiale în vrac în industrie – compresoarele staționare cu piston prezintă utilizări multiple. Vă sfătuim cu plăcere ce soluție este corectă pentru aplicația dumneavoastră.Gândite pentru funcționare optimă în condiții variabile de utilizare; Comprimă în condiții de ungere cu ulei sau uscate (OIL.FREE); Volume de aer aspirate între 59 și 1400 l/min; 7, 10, 15 sau 35 de bari.

Supape rezistente la coroziune

Compresoarele cu piston staționare au supape de tip lamelar din oțel inoxidabil și sunt prevăzute cu limitatoare de cursă care previn depunerile de carbon, asigurând etanșeitatea supapelor și o durată extinsă de viață.

Răcire cu eficiență ridicată

Temperatura uleiului și a aerului comprimat sunt menținute la minim datorită unui ventilator generos și a lamelelor de răcire. Acest sistem de răcire prelungește semnificativ durata de viață a compresorului cu piston și a sculelor pneumatice aferente.

Blocuri de compresie Germane

Fabricate din cele mai bune materiale și supuse unei inspecții riguroase, blocurile de compresie sunt meticulos prelucrate și atent asamblate. Pierderile prin transmisie sunt realmente eliminate, motorul electric durabil fiind cuplat direct la blocul de compresie.

Echipamentele compacte AIRBOX și AIRBOX CENTER cu recipient cu aer sub presiune, uscător și filtru ca dotare opțională, pot fi cuplate ulterior și imediat. Compresorul cu piston integrat produce aer comprimat fără ulei. Acesta este comandat de la controlerul electronic SIGMA CONTROL BASIC sau SIGMA CONTROL 2.Ușor de conectat și silențioase; Compresoare cu piston pentru laboratoare, industria farmaceutică, industria băuturilor și industria alimentară; Debit cuprins între 0,25 și 0,90 m³/min; 7, 10 sau 12,5 bari.

Sisteme complete

Pregătite pentru operare, complet automatizate, super silențioase și fără vibrații.

Compresoare silențioase

Sunt căptușite cu spumă lavabilă și sisteme duble de amortizare a vibrațiilor.

Complet automatizate

Sistem electronic care controlează viteza de lucru, protecție la supra-sarcină a motorului și certificat EMC pentru utilizare ca sursă de energie a sistemelor electrice de acasă.

Service 24/7 pe întreg teritoriul Rep. Moldova

Lucrările de întreținere și reparații sunt efectuate exclusiv de specialiști calificați. Folosim doar piese originale de la Kaeser.

Toți inginerii și tehnicienii sunt instruiți în făbricile Kaeser din Germania pentru a asigura profesionalismul și competența la cel mai înalt nivel.

Compresoare cu piston potrivite în diferite aplicații

Capacitatea optimă de funcționare a unui compresor cu piston se situează între 60 și 70%. Pentru funcționarea puternic oscilantă cu sarcină de vârf, acestea constituie cea mai bună opțiune, în special pentru întreprinderile artizanale, ateliere și industria mică.

Sub formă de compresoare Booster, compresoarele cu piston pot comprima în mod țintit o presiune de rețea deja existentă până la 45 de bari.