Compresor cu Piston Booster Seria N

Compresoarele cu Piston Booster din seria N măresc presiunea existentă a sistemului în anumite locații, ridicându-l până la 45 de bari. Kaeser oferă o gamă largă de compresoare de înaltă performanță, care funcționează în perfectă armonie cu compresoarele cu șurub Kaeser și stațiile SIGMA PET AIR.

Compresoarele Booster din seria N au unul, doi sau trei cilindri, și funcționează în următorii parametri de performanță:

  • Presiune inițială până la 13 bar – presiune finală până la 45 bar
  • Debit de aer: 0,27 – 20,51 m³/min

În comparație cu proiectarea întregului sistem de alimentare cu aer comprimat pentru o presiune mai mare, utilizarea compresoarelor Booster este semnificativ mai rentabilă pentru toate aplicațiile care necesită aer de proces cu un grad de compresie mai mare decât aerul de control normal și aerul de alimentare în anumite locații.

%denumire_avantaj%

Livrare constantă de aer comprimat

Caracteristicile inovatoare, cum ar fi lubrifierea cu ulei sub presiune și răcirea intensivă a cilindrului, asigură atât o durată lungă de viață, cerințe de întreținere reduse, precum și o presiune maximă continuă de 45 de bari.

%denumire_avantaj%

Necesită o cantitate foarte redusă de ulei

Cilindrii de înaltă calitate folosiți în compresoarele Kaeser sunt fin honuiți și prin urmare au protecție suplimentară la uzură. Aceste măsuri generează un consum redus de ulei, pe întreaga durată de utilizare.

%denumire_avantaj%

Produc un aer comprimat deosebit de rece

Compresoarele Booster cu trei cilindri sunt dotate cu ventilatoare separate, pentru a reduce temperatura de evacuare a aerului comprimat. Pentru temperaturi și mai reduse, compresoarele Booster pot fi dotate cu răcitoare secundare pe bază de apă.