Compresoare portabile

Compresoarele portabile Kaeser din seria MOBILAIR sunt dotate cu motoare moderne, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și corpuri robuste, pentru a asigura o productivitate optimă în timpul următorului dumneavoastră proiect!
kaeser M125

Motocompresoare mobile mici până la 1,6 m³/min (57 cfm) - adaptabile, fiabile și ușor de transportat. Datorită motoarelor de calitate și a carcasei din PE deosebit de rezistentă, compresoarele mobile de dimensiuni reduse sunt potrivite pentru a fi utilizate pe suprafețe mici de încărcare, în orice condiții de lucru.

Aceste modele sunt ușor de manevrat în condiții dificile de utilizare. Oferă protecție anti-îngheț pentru utilizare în condiții dificile.

  • Ușor manevrabile în trafic și pe șantier;
  • Design care facilitează întreținerea tehnică;
  • Dotat cu reglaj anti-îngheț brevetat;

Aveți o anumită sarcină de îndeplinit sau trebuie să acoperiți o gamă largă de aplicații? Gama noastră de compresoare remorcabile are versatilitatea de a satisface nevoile dvs., indiferent de provocările cu care vă confruntați.

Fiecare versiune transformă compresorul într-un expert pentru tipul de aplicație la care este utilizat.

Compresoarele portabile pentru construcții până la 23,3 m³/min (825 cfm) din clasa de 10-20 metri cubi pot gestiona cu ușurință temperaturi ambiante de până la +50 °C și pot fi, de asemenea, echipate pentru condiții sub -10 °C.

Dotate cu sisteme avansate de control a motorului și instalațiilor, acestea sunt, de asemenea, extrem de eficiente – ceea ce aduce beneficii pentru mediu și la economii de energie.

Indiferent dacă sunt utilizate ca echipament individual sau în combinație, compresoarele portabile mari pentru construcții furnizează cea mai ridicată calitate a aerului comprimat la disponibilitate maximă.

Deoarece au fost proiectate de la bun început pentru funcționare continuă.

Compresorul mobil M500-2 cu debit până la 45,8 m³/min, combină avantajele unui compresor cu șurub cu două trepte, fără ulei, cu cele ale unei unități mobile: capacitate maximă de livrare a aerului comprimat și flexibilitate de neegalat.

Scule pneumatice de la Kaeser și accesorii pentru compresoare portabile sunt perfect adaptate pentru a lucra împreună și sunt fabricate la aceleași standarde stricte de calitate în ceea ce privește performanța, durabilitatea și ergonomia.

Service 24/7 pe întreg teritoriul Rep. Moldova

Lucrările de întreținere și reparații sunt efectuate exclusiv de specialiști calificați. Folosim doar piese originale de la Kaeser.

Toți inginerii și tehnicienii sunt instruiți în făbricile Kaeser din Germania pentru a asigura profesionalismul și competența la cel mai înalt nivel.