kaeser M125

Compresoare portabile până la 23,3 m³/min (825 cfm)

Compresoarele portabile pentru construcții până la 23,3 m³/min (825 cfm) din clasa de 10-20 metri cubi pot gestiona cu ușurință temperaturi ambiante de până la +50 °C și pot fi, de asemenea, echipate pentru condiții sub -10 °C.

Dotate cu sisteme avansate de control a motorului și instalațiilor, acestea sunt, de asemenea, extrem de eficiente – ceea ce aduce beneficii pentru mediu și la economii de energie.

Caracteristici principale:

  • Presiuni maxime de până la 14 bar;
  • Tratarea opțională a aerului comprimat;
  • Gestionarea opțională a flotei prin GPS.

Abordarea noastră garantează randamente înalte pe termen lung: componente durabile, operare ușoară, eficiență și performanță: toate aceste caracterizează cu mare fidelitate utilajele livrate de Kaeser.

%denumire_avantaj%

Disponibilitate și eficiență maximă

Controlerul SIGMA CONTROL MOBIL sau SIGMA CONTROL SMART asigură disponibilitatea aerului comprimat și eficiența consumului de combustibil utilizând managementul electronic de ultimă oră al motorului.

%denumire_avantaj%

O soluție sigură pentru viitor

Low Emission Zone MOBILAIR - semnifică emisii minime de poluanți în conformitate cu standardul european strict privind emisiile de nivelul IV (modelele M125 și M171).

%denumire_avantaj%

Operare intuitivă cu trei butoane

Kaeser pune un mare accent pe furnizarea de sisteme de control ușor de utilizat. Astfel se evită perioadele lungi de adaptare și învățare a noilor sisteme.