kaeser mobilair m500-2

Compresoare portabile cu funcționare fără ulei, până 45,8 m³/min (1600 cfm)

Compresorul mobil M500-2 cu debit până la 45,8 m³/min, combină avantajele unui compresor cu șurub cu două trepte, fără ulei, cu cele ale unei unități mobile: capacitate maximă de livrare a aerului comprimat și flexibilitate de neegalat.

Caracteristici principale:

  • Răcitor de aer comprimat montat ca dotare standard;
  • Managementul flotei prin   ca dotare standard;
  • Echipament pentru rafinării ca dotare standard – inclusiv extinctor de scântei certificat, ventil de oprire a motorului și tavă colectoare închisă;
  • Multe elemente pentru a facilita configurarea (șasiu cu frână de parcare, braț de ridicare și urechi de fixare, deschideri pentru furca elevatorului.

Pentru echipamentele industriale cu consum ridicat de aer comprimat, M500-2 asigură continuitatea alimentării cu aer comprimat chiar și în timpul lucrărilor de întreținere. Alte domenii de utilizare includ rafinăriile – de exemplu, pentru spălarea conductelor. Acest tip de compresor se integrează cu ușurință în stațiile existente.

Abordarea noastră garantează randamente înalte pe termen lung: componente durabile, operare ușoară, eficiență și performanță: toate aceste caracterizează cu mare fidelitate utilajele livrate de Kaeser.