Service autorizat Kaeser în R. Moldova – 24/7

Timpul înseamnă bani - noi ne asigurăm că nu-l pierdeți

Rețeaua calificată de service compresoare la nivel global, din care face parte și Republica Moldova, asigură disponibilitatea tuturor serviciilor și produselor Kaeser în timp util.

Scopul rețelei de service la nivel global este asigurarea timpului de funcționare optimă cât mai mare a produselor și serviciilor Kaeser. Acest scop poate fi atins numai cu specialiști calificați în făbricile Kaeser și cu utilizarea celor mai bune și eficiente piese pentru compresoare.

Reacționăm rapid - cu service-ul mobil Kaeser

Datorită gamei complete de piese de schimb și instrumente de întreținere disponibile cu service-ul mobil Kaeser, reparațiile pot fi rezolvate în orice regiune din țară.

Avem mereu o echipă care vă poate ajuta! Aceștia vor ave cu ei tot ce este necesar pentru reparația compresoarelor sau a altor utilaje din rețeaua de aer comprimat. Astfel încât să nu există nici-o întârziere în a le pune din nou în funcțiune cât mai curând posibil.

service autorizat kaeser moldova

Inspecția periodică

În funcție de produs și specificații tehnice, inspecțiile instalației de aer comprimat efectuate de un tehnician de service Kaeser sunt esențiale pentru asigurarea funcționalității corecte și creșterea fiabilității.

  • Verificarea tehnicii de către expertul de service Kaeser implică analiza tuturor componentelor relevante din punct de vedere al funcționării și siguranței, de la componentele de tratare la cele de producere a aerului comprimat.
  • Documentația de service completă oferă un istoric relevant pentru rezolvarea în timp util a eventualelor accidente.
  • Este la discreția clientului de a anula sau nu acordul privind inspecția de service.
  • Termenele de inspecție sunt stabilite individual la solicitarea utilizatorului.

Timpul de lucru, costurile de deplasare și cazare sunt calculate forfetar.

Întreținere compresoare

Pentru condiționarea siguranței, disponibilității și menținerii randamentului stației de aer comprimat, un acord de mentenanță cu Kaeser este soluția potrivită. În funcție de produs, interval și utilizare, tehnicienii de service Kaeser o să creeze un plan de întreținere la intervale regulate.

  • Piesele de întreținere sunt schimbate conform listei de verificare.
  • Componentele relevante pentru siguranță și funcționare sunt verificate și înlocuite cu unele noi după consultare cu clientul.
  • Documentația de service completă oferă siguranță – și în privința prevederilor actuale privind prevenirea accidentelor. Astfel siguranța permanentă a funcționării și disponibilitatea stației de aer comprimat este asigurată întotdeauna.
  • Clientul poate anula acordul privind inspecția de service oricând.
  • Termenele de mentenanță sunt stabilite individual la solicitarea întreprinderii utilizatorului.
Întreținere compresoare

Aveți nevoie de ajutor?

Vă rugăm să completați formularul pentru a trimite o cerere de service. Noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.