Compresoare cu piston staționare

De la umflarea pneurilor în atelier până la transportul de materiale în vrac în industrie – compresoarele staționare cu piston prezintă utilizări multiple. Vă sfătuim cu plăcere ce soluție este corectă pentru aplicația dumneavoastră.Gândite pentru funcționare optimă în condiții variabile de utilizare; Comprimă în condiții de ungere cu ulei sau uscate (OIL.FREE); Volume de aer aspirate între 59 și 1400 l/min; 7, 10, 15 sau 35 de bari.
COMPRESOARE CU PISTON STAȚIONARE

Compresoarele cu piston staționare din Seria EUROCOMP sunt concepute pentru utilizare intensivă în atelier. Acest tip de compresoare vine cu posibilități flexibile de instalare a recipientelor de aer sub presiune, pentru a face cât mai simplu procesul de instalare și în timp util.

Compresoare cu piston industriale lubrifiate cu ulei: Seriile KCCD şi KCD sunt soluțiile ideale pentru producerea de presiuni ridicate şi debite mari în industrie. Lubrifiantul din compresor are rolul de a elimina gazele inutile din aer. Kaeser vă pune la dispoziție două versiuni de compresoare cu piston lubrifiate cu ulei.

  • Pentru fiabilitate sigură: Unități duale care cuprind două compresoare și un receptor de aer;
  • Pentru integrarea în sisteme individuale sau existente: Unități integrate montate pe bază.

Aer comprimat de înaltă calitate pentru aplicații industriale

Compresoarele industriale cu piston cu compresie uscată din seriile KCTD și KCT sunt proiectate pentru aplicații industriale. Kaeser oferă un spectru larg de produse companiilor, cu standarde ridicate de calitate a aerului comprimat; ne bazăm pe această gamă extinsă pentru a crea stații de aer comprimat personalizate care să fie soluția potrivită pentru cerințele individuale ale clienților noștri.

Service 24/7 pe întreg teritoriul Rep. Moldova

Lucrările de întreținere și reparații sunt efectuate exclusiv de specialiști calificați. Folosim doar piese originale de la Kaeser.

Toți inginerii și tehnicienii sunt instruiți în făbricile Kaeser din Germania pentru a asigura profesionalismul și competența la cel mai înalt nivel.