Compresoare cu piston Booster

Aveți nevoie de aer comprimat la o presiune mai mare numai în zone specifice? În acest caz folosirea compresoarelor Booster este mai eficientă decât un sistem de înaltă presiune complet reproiectat. Poate fi livrat ca componentă individuală sau integrat cu un sistem complet de aer comprimat.

Kaeser Booster N 60 G

Unic în întreaga lume – aer comprimat de calitate în doar 2,35 m²

Compresoare Booster de înaltă presiune din seria CN C și DN C au un design nou și ocupă un spațiu de aproximativ jumătate din dimensiunea modelelor anterioare, DN C arată bine atât în interior, cât și în exterior. Noua structură a componentelor nu numai că asigură un flux optimizat de aer de răcire, dar oferă și acces la întreținere.

Compresoarele cu Piston Booster din seria N măresc presiunea existentă a sistemului în anumite locații, ridicându-l până la 45 de bari. Kaeser oferă o gamă largă de compresoare de înaltă performanță, care funcționează în perfectă armonie cu compresoarele cu șurub Kaeser și stațiile SIGMA PET AIR.

Instalație completă pentru producția de recipiente din PET

Sistemul de Compresoare Booster SIGMA PET AIR combină producția de aer de comandă, de aer suflat și control al instalației într-un singur sistem pregătit pentru operare.

Un compresor cu șurub răcit cu aer produce aerul de comandă, servind simultan ca o etapă de precompresie pentru aerul suflat. Compresorul cu piston Booster și controlerul de sistem sunt instalate și gata de funcționare pe un cadru de bază.

Service 24/7 pe întreg teritoriul Rep. Moldova

Lucrările de întreținere și reparații sunt efectuate exclusiv de specialiști calificați. Folosim doar piese originale de la Kaeser.

Toți inginerii și tehnicienii sunt instruiți în făbricile Kaeser din Germania pentru a asigura profesionalismul și competența la cel mai înalt nivel.