Compresoare cu piston portabile

Compresoarele mobile cu piston de la KAESER este soluția perfectă pentru orice șantier. Cu acest dispozitiv puteți lucra oriunde fără a fi limitat de distanță și va fi capabil să ofere performanțe superioare în orice condiții, chiar și în condiții meteo extreme, cum ar fi ploaia abundentă sau zăpada, care, de obicei, pot defecta utilajele de pe șantier, dar nu și în cazul nostru.

compresoare cu piston portabile

Gândit pentru industria mică

Indiferent de ce proiect aveți în derulare care necesită un flux constant și stabil de aer comprimat, modelul i.Comp 3 poate fi un utilaj de încredere. i.Comp 3 este proiectat să livreze aer comprimat în condiții de siguranță și flexibilitate în orice moment.

Acest compresor multifuncțional poate fi transportat cu ușurință peste tot datorită greutății mici și design-ului compact, astfel fiind foarte versatil în diferite scenarii de utilizare.

Compresoare mici, puternice, fără compromisuri

Compresoarele pentru mica producție Kaeser PREMIUM COMPACT sunt gândite pentru utilizare zilnică pe o perioadă îndelungată – atât în atelier, cât și pe șantier. Pentru fiecare aplicație, Kaeser a conceput un model dedicat.

Acestea prezintă următorii parametri de performanță:

  • Presiune: 10/20/25 de bari;
  • Volume aspirate: 130 – 660 l/min.

Compresoare de calitate ridicată la preț redus.

Compresoarele din Seria CLASSIC sunt gândire pentru întreprinderile artizanale mici aflate în plină expansiune. Construcția compresoarelor din această serie este axată pe dimensiunea cât mai redusă. Astfel obținem un raport preț/calitate foarte bun.

Service 24/7 pe întreg teritoriul Rep. Moldova

Lucrările de întreținere și reparații sunt efectuate exclusiv de specialiști calificați. Folosim doar piese originale de la Kaeser.

Toți inginerii și tehnicienii sunt instruiți în făbricile Kaeser din Germania pentru a asigura profesionalismul și competența la cel mai înalt nivel.