Compresoare cu şurub cu transmisie directă 1:1

Compresoare cu șurub cu injecție de fluid care pot acoperi necesarul de aer comprimat aproape în orice situație. Dispunem de compresoare cu diferite nivele de putere, de la 18,5kW la 315kW. Compresoarele sunt prevăzute cu transmisie directă 1:1, proiectate pentru eficiență și fiabilitate.

Aveți la dispoziție următoarele modele:

  • Modelul de bază pentru integrare în stații de aer comprimat;
  • Uscătoare cu refrigerare pentru aer comprimat: modelul T (seriile ASD, BSD, CSD, CSDX și DSD);
  • Compresoare cu transmisie cu turație variabilă pentru reglare extinsa: modelul SFC;
  • Compresor cu motor sincron cu reluctanță variabilă: oferă un randament ridicat în special dacă este încărcat parțial, în comparație cu sistemele asincrone, astfel fiind mai eficient energetic;
  • Soluție care satisface toate nevoile de aer comprimat cu uscător cu refrigerare integrat și transmisie cu turație controlată: modelul T SFC (seriile ASD, BSD, CSD, CSDX și DSD);
%denumire_avantaj%

Consum redus de energie

Compresoarele cu şurub cu transmisie directă 1:1 sunt dotate cu motoarele din clasa de randament IE3 care sunt un standard în UE. Modele 1:1 BSD – FSD sunt dotate deja cu motoare IE4, ceea ce vă ajută să economisiți energie.

%denumire_avantaj%

Durabilitate în timp

Reglarea temperaturii se face dinamic de către sistemul de management electronic la seriile ASD, BSD, CSD, CSDX, DSD, DSDX, ESD și FSD. Astfel este evitată formarea condensului și a daunelor cauzate de umiditate și crește randamentul.