Uscătoare cu refrigerare SECOTEC de la 45 până la 98 m³/min

Uscătoare cu refrigerare SECOTEC de la 45 până la 98 m³/min

With the new TG series, KAESER expands its range of energy-efficient, cu capacitate de a livra debite de până la 98 m³/min, în variante de execuție cu răcire cu aer și cu apă.

Designed for large-scale industry, these models ensure stable performance of the under pressure dew point chiar și în cele mai dificile condiții de funcționare – cu fiabilitate maximă și costuri minime pe durata ciclului de viață.

Conceptul performant de acumulator frigorific și controlerul standard, compatibil cu rețeaua SIGMA CONTROL SMART, asigură funcționarea optimă în toate fazele de încărcare. Controlul inovator al aerului evacuat de la variantele răcite cu aer impune un nou standard în ceea ce privește siguranța în exploatare și eficiența costurilor.

Our advice: Treat the condensate before draining it into the sewer system with the AQUAMAT water-oil separator in accordance with the law and at no significant costs.

%denumire_avantaj%

Exploitation safety

Sistemul inovator de control al aerului evacuat al uscătorului cu refrigerare din seria SECOTEC TG, combinat cu ventilatorul radial variabil asigură o răcire optimă a instalației. Acest lucru nu numai că deschide noi oportunități de economisire atunci când vine vorba de planificare și instalare, dar contribuie, de asemenea, în mod semnificativ la funcționarea eficientă și protejarea materialelor utilajului.

%denumire_avantaj%

Secure investments for the future

Cu agentul frigorific R-513A, prietenos cu mediul, KAESER oferă cea mai bună soluție disponibilă în prezent în domeniu. Acest lucru previne în mod eficient costurile ridicate de conversie sau chiar dezafectarea iminentă.

%denumire_avantaj%

Secure investments for the future

Datorită conceptului inovator de acumulator frigorific cu SECOPACK LS și multi-compresoare perfect adaptate să funcționeze împreună, uscătoarele de refrigerare SECOTEC TG au un control de sarcină parțial extrem de eficient pentru debituri de până la 98 m³/min într-o unitate impresionant de compactă, care necesită o întreținere minimă.