Tratarea condensului kaeser AQUAMAT cf 9

Kaeser AQUAMAT pentru Tratarea Condensului

Condensul acumulat de la compresoare conține în mod obișnuit urme de ulei. În consecință, în majoritatea cazurilor este necesar de respectat reglementările oficiale care prevăd respectarea unui conținut maxim de ulei înainte ca condensul să poată fi introdus în sistemul de canalizare.

Separatorul apă-ulei-AQUAMAT îndepărtează uleiul dispersat – fiind aprobat de către Institutul German pentru Tehnica Construcțiilor (DIBt). Acestea permit tratarea condensului conform normelor juridice – direct la locul apariției și fără utilizare de energie.

Pentru cerințe de instalare personalizate, oferim senzori electronici de nivel, vane verificate de captare a uleiului și încălzitoare de protecție împotriva înghețului. Distribuitorii speciali de condens sunt disponibili pentru o cuplare paralelă cu separatoare multiple cu încărcătură echivalentă de condens.

Datorită economiilor de aproximativ 90 % din costurile tipice de eliminare a condensului, investițiile în sistemele AQUAMAT sunt rapid amortizate, în timp ce AQUAMAT în sine contribuie în mod semnificativ la echilibrul de cost al întregului sistem pe termen lung – un aspect care este esențial pentru abordarea KAESER.

%denumire_avantaj%

Durată lungă de viață a filtrului

Toate modelele CF utilizează filtre din fibre sintetice cu o capacitate sporită de filtrare (fără cărbune activ). Modelele CF9 și cele superioare au o cameră de filtre în care uleiul plutitor este tras într-un containerul de colectare extern printr-o scurgere. Acest lucru reduce sarcina pe filtru și, de asemenea, extinde intervalul de service.

%denumire_avantaj%

Economisiți 90 % din costurile de eliminare

Colectarea și tratarea condensului din compresoare de către specialiști este costisitoare. În cazul AQUAMAT, rămân doar cantități reziduale de toxine pentru eliminare – reducând costurile tipice de eliminare cu aproximativ 90 %.

%denumire_avantaj%

Manipulare simplă

Puteți verifica vizual calitatea apelor uzate purificate utilizând o soluție cu o turbiditate de referință. Modelele cu un cartuș principal de filtrare sunt deosebit de ușor de utilizat. El poate fi extras cu mânerul și fixat pentru picurare – curat și necomplicat.