kaeser Tch

Uscătoare cu refrigerare compacte KRYOSEC până la 4,5 m³/min

Compresoare robuste pentru protecție optimă la umiditate în toate etapele de funcționare. Uscătoarele cu refrigerare compacte KRYOSEC* oferă performanțe remarcabile la standarde industriale „Made in Germany”.

Acestea oferă protecție împotriva umidității la temperaturi ambiante de până la +50 °C. Pierderile mici de presiune ale sistemului cu schimbător de căldură din oțel inoxidabil asigură funcționare rentabilă.

Caracteristici principale:

Datorită designului compact, acestea sunt potrivite pentru amplasare în spații mici – sub platforma mașinilor, sub platformele de lucru sau chiar pe perete (seria TAH).

  • Livrare aer comprimat uscat, fiabil de la 0,35 până la 4,5 m³/min;
  • Presiune de funcționare până la 16 bar;
  • Dotări opționale: purjor electronic de condens ECO-DRAIN și/sau termostat electronic pentru avertizare punct de rouă sub presiune – ambele cu contacte de alarmă fără potențial;
%denumire_avantaj%

Protecție sigură la umiditate

Uscătoarele KRYOSEC utilizează un sistem de schimbător de căldură de înaltă calitate, cu plăci din oțel inoxidabil pentru a usca aerul comprimat umed. Acumularea condensului este separată eficient în toate fazele de funcționare prin separatorul integrat, în timp ce scurgerea electronică de condens ECO DRAIN asigură îndepărtarea condensului fără pierderi de presiune.

%denumire_avantaj%

Și pentru temperaturi ambientale ridicate

Uscătoarele KRYOSEC asigură uscarea fiabilă chiar și în cele mai solicitante condiții de funcționare. Împreună cu fluxul de aer de răcire, combinația dintre schimbătorul de căldură cu dimensiuni generoase și suprafețele condensatorului cu agent frigorific contribuie și mai mult la îmbunătățirea performanței.

%denumire_avantaj%

Calitate industrială

Uscătoarele KRYOSEC îndeplinesc standardele de siguranță (EN 60204-1). Acestea sunt dotate cu comutator blocabil pornit/oprit precum și dispozitiv de separare galvanică de la rețea integrat. Datorită prelucrării la calitate ridicată și modului constructiv compact, ele se potrivesc perfect pentru instalații descentralizate – ca mașinile de producție și prelucrare, care necesită aer comprimat tratat de calitate ridicată.