Purjor de condens

Fără pierderi de aer comprimat

Purjorul de condens îndepărtează condensul separat în cicloane, rezervoare de aer comprimat, uscătoare cu refrigerare și filtre din rețeaua de aer comprimat. Asta face ca purjoarele de condens să fie indispensabile pentru tratarea eficientă a aerului comprimat.

Purjoarele electronice de condens ECO-DRAIN de la Kaeser sunt extrem de rentabile și fiabile. Acest lucru se datorează conceptului de reglare în funcție de cantitatea de condens, un sistem mecanic de supape rezistent la murdărie și un contact de alarmă fără potențial (de la modelul 31).

  • Debit volumetric: 0,60 până la 32,0 m³/min;
  • Presiune maximă de funcționare: 16 bar;
  • Temperatură maximă de funcționare: 66 °C.

Purjoarele electronice de condens ECO-DRAIN sunt disponibile pentru un debit al compresorului de până la 1700 m³/min. Kaeser oferă versiuni de produs potrivite pentru aplicații speciale, cum ar fi pentru condens agresiv, presiuni de lucru de până la 63 bar, precum și în zona de vacuum sau îngheț.

Sfatul nostru: Tratați condensul înaintea evacuării în rețeaua de canalizare cu separatorul apă-ulei AQUAMAT conform legii și fără costuri importante.

i.comp 3 kaeser

Întreținere simplă – fără necesitatea unui specialist

Unitatea de service pentru modelele 30, 31 și 32 furnizează toate piesele de întreținere într-un singur ansamblu. Acesta poate fi andocat la unitatea de control cu un “click”, prevenind erorile de înlocuire a sigiliului. Unitatea de service este testată funcțional 100% înainte de livrare, oferă intervale de utilizare semnificativ mai lungi și poate fi înlocuită fără un specialist în electronică.
i.comp 3 kaeser

Îndepărtare sigură – și la murdărie

Senzorul de nivel capacitiv detectează nivelul de umplere a condensului fără piese mecanice predispuse la defecțiuni. Conductele de pilotare ale supapelor rămân întotdeauna curate. În plus, utilizarea unei supape cu membrană pilotată oferă un diametru de deschidere remarcabil de mare. Toate aceste caracteristici se combină pentru a oferi drenajul necesar, chiar și în condiții foarte murdare.
i.comp 3 kaeser

Fără pierderi de aer comprimat

Când senzorul de nivel capacitiv al ECO-DRAIN raportează atingerea nivelului maxim de condens, dispozitivele sale electronice inteligente de control deschid și închid diafragma supapei exact la momentul potrivit – descărcarea condensatului colectat cu zero pierderi de aer comprimat – care, desigur, economisește energie.

BROȘURI

Schema de tratare a aerului comprimat pentru compresoare cu șurub (PDF, 4.79 MB)
Purjoare de condens ECO-DRAIN – broșură (PDF, 1.13 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT