SERVICE AUTORIZAT Kaeser 24/7

Suntem prezenți în toată Republica Moldova

service autorizat kaeser moldova

Nu ne permitem să pierzi timp, rezolvarea problemelor este prioritatea noastră

Suntem unul dintre cei mai mari producători de compresoare și sisteme de aer comprimat, cu o prezență puternică la nivel global.

Rețeaua calificată de service compresoare la nivel global, din care face parte și Republica Moldova, asigură disponibilitatea tuturor serviciilor și produselor Kaeser în timp util.

Accent pe calitate și disponibilitate

Scopul rețelei de service la nivel global este asigurarea timpului de funcționare optimă cât mai mare a produselor și serviciilor Kaeser. Acest scop poate fi atins numai cu specialiști calificați în făbricile Kaeser și cu utilizarea celor mai bune și eficiente piese pentru compresoare.

Service-ul de calitate al compresoarelor este garanția că putem aduce valoare clienților noștri, nu doar ca furnizori de servicii și produse, dar ca parteneri pe termen lung.

service autorizat kaeser chisinau

Inspecția periodică

În funcție de produs și specificații tehnice, inspecțiile instalației de aer comprimat efectuate de un tehnician de service Kaeser sunt esențiale pentru asigurarea funcționalității corecte și creșterea fiabilității.

  • Verificarea tehnicii de către expertul de service Kaeser implică analiza tuturor componentelor relevante din punct de vedere al funcționării și siguranței, de la componentele de tratare la cele de producere a aerului comprimat.
  • Documentația de service completă oferă un istoric relevant pentru rezolvarea în timp util a eventualelor accidente.
  • Este la discreția clientului de a anula sau nu acordul privind inspecția de service.
  • Termenele de inspecție sunt stabilite individual la solicitarea utilizatorului.

Timpul de lucru, costurile de deplasare și cazare sunt calculate forfetar.

service autorizat kaeser chisinau
Piese originale kaeser

Întreținere compresoare

Pentru condiționarea siguranței, disponibilității și menținerii randamentului stației de aer comprimat, un acord de mentenanță cu Kaeser este soluția potrivită. În funcție de produs, interval și utilizare, tehnicienii de service Kaeser o să creeze un plan de întreținere la intervale regulate.

  • Piesele de întreținere sunt schimbate conform listei de verificare.
  • Componentele relevante pentru siguranță și funcționare sunt verificate și înlocuite cu unele noi după consultare cu clientul.
  • Documentația de service completă oferă siguranță – și în privința prevederilor actuale privind prevenirea accidentelor. Astfel siguranța permanentă a funcționării și disponibilitatea stației de aer comprimat este asigurată întotdeauna.
  • Clientul poate anula acordul privind inspecția de service oricând.
  • Termenele de mentenanță sunt stabilite individual la solicitarea întreprinderii utilizatorului.
  • Materialele de producție, piesele  de întreținere și de schimb sunt calculate în funcție de necesar.

Timpul de lucru, costurile de deplasare și cazare sunt calculate forfetar. La cerere eliminăm materialele de producție și consumabilele utilizate.

service compresoare

Securitate legală conform DGUV regulamentul 100-500

Service compresor kaeser

Funcționare optimă și disponibilitate

service oficial kaeser

Creăm parteneriate pe termen lung

Service Mobil Kaeser

service tehnic kaeser

CONTACT

SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM

Actualizare Covid-19. Deoarece vrem să evităm întâlnirile fizice în această perioadă de pandemie, suntem disponibili doar online sau la telefon. Pentru consultații cu un specialist Kaeser, completați formularul din această pagină. Mulțumim pentru înțelegere!

1 + 6 =