Filtre și Adsorbante cu Cărbune Activ

Filtre și Adsorbante cu Cărbune Activ de la KAESER din seria ACT oferă aer comprimat fără ulei din punct de vedere tehnic și sunt foarte eficiente energetic.

Adsorbant cu cărbune activ

Produsele KAESER FILTER sunt componentele cheie pentru livrarea de aer comprimat din toate clasele de puritate conform standardului ISO 8573-1.

Presiunea diferențială extrem de scăzută este rezultatul elementelor de filtrare eficiente și al carcaselor de filtrare cu lățimi nominale generoase.

KAESER FILTER de la 0,6 până la 32,0 m³/min sunt componentele cheie pentru producerea de aer comprimat la toate clasele de puritate conform ISO 8573-1, cu o presiune diferențială excepțional de scăzută.

Filtrele de înaltă presiune din seria HP îndepărtează praful, aerosolii de ulei, vaporii și mirosurile la presiuni de lucru de până la 45 bar, furnizând astfel aer comprimat la toate clasele de puritate conform ISO 8573-1.

Adsorbantele cu cărbune activ din seria ACT îndepărtează vaporii de ulei și mirosurile. Instalate în partea inferioară în ierarhia de componente de uscare și prefiltrare a aerului comprimat, acestea ating conținutul rezidual de ulei din clasa 1 conform ISO 8573-1, protejând astfel procesele de producție sensibile.

Service 24/7 pe întreg teritoriul Rep. Moldova

Lucrările de întreținere și reparații sunt efectuate exclusiv de specialiști calificați. Folosim doar piese originale de la Kaeser.

Toți inginerii și tehnicienii sunt instruiți în făbricile Kaeser din Germania pentru a asigura profesionalismul și competența la cel mai înalt nivel.