Sisteme de menținere a presiunii

Acasă » Stocarea și distribuția aerului comprimat » Sisteme de menținere a presiunii

Sisteme de menținere a presiunii – un ajutor mic cu impact mare

Sistemele electronice de menținere a presiunii din seria DHS 4.0 de la KAESER nu numai că oferă protecție pentru componentele de tratare a aerului comprimat, dar contribuie și la asigurarea unei calității aerului comprimat – chiar și după închiderea completă a sursei de aer comprimat.

În cazul presiunii reduse, viteza de curgere în conducte crește rapid și poate suprasolicita toate componentele din sistemul de aer comprimat. 

Instalarea unui sistem de menținere a presiunii Kaeser DHS 4.0 garantează livrarea aerului comprimat la presiunea minim necesară și asigură astfel funcționarea fiabilă, în special la repornirea sistemului după oprire.

Datorită unui concept patentat de control al modulării lățimii impulsului, fiecare sistem principal de menținere a presiunii este pregătit pentru orice eventualitate și, ca și modul KAESER, combină fiabilitatea operațională excepțională cu operarea simplă.

  • Conexiuni de la G ½ până la G 3 și de la DN 40 până la DN 400;
  • Pentru sisteme cu una sau mai multe linii de tratare;
  • Integrare precisă prin numeroase interfețe și posibilități de configurare.
i.comp 3 kaeser

Două regimuri de funcționare

Calitate constantă a aerului comprimat. Adaptabil perfect la cerințele dvs.

i.comp 3 kaeser

Concept simplu de control

Configurare în 25 de limbi, recunoașterea imediată a stării de funcționare, acționare manuală în caz de urgență și alte beneficii.

i.comp 3 kaeser

Conexiune cu SIGMA AIR MANAGER 4.0

Sistemele de menținere a presiunii din seria DHS 4.0 pot fi conectate la controlerul principal SIGMA AIR MANAGER 4.0 prin intermediul REȚELEI SIGMA.

BROȘURI

Sisteme de menținere a presiunii – broșură (PDF, 2.07 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT