Recipiente de aer sub presiune

Recipiente de aer sub presiune Kaeser

Depozitarea aerului, vertical sau orizontal – până la 50 bar

Recipientele de aer sub presiune sunt o componentă importantă a sistemului de aer comprimat sub presiune: ca medii de stocare sau ca tampoane pentru vârfuri de consum.

Cu recipientele de aer comprimat de la Kaeser aveți certitudinea că sistemul va face față din punct de vedere tehnic cererii de aer comprimat – și, întrucât ne preocupă sistemul în ansamblu, pentru noi este esențial să asigurăm integrarea exactă și simplă și un program de accesorii cuprinzător.

Caracteristici principale:

  • Dimensiuni receptoare: 90 – 10.000 litri;
  • Presiunea maximă admisă a ecartamentului: 11, 16, 45 sau 50 bar;
  • Fitinguri, supape și instrumente pentru fiecare aplicare;
  • Seturi complete pentru separarea condensului.

Recipientele de aer sub presiune Kaeser – înseamnă nu numai etanșeitate și durabilitate, ci și multe detalii rafinate care economisesc permanent timp și bani: de la sistemul de fixare în timpul transportului până la orificii de întreținere ușor accesibile.

%denumire_avantaj%

Durate de viață de trei ori mai mari

Datorită galvanizării interne și externe conform DIN EN ISO 1461, recipientele de aer KAESER ating o durată de viață de aproximativ de 3 ori mai mare decât recipientele convenționale de aer.

%denumire_avantaj%

Costuri de întreținere reduse

Respectarea riguroasă a standardului AD-2000 permite cicluri de inspecție de cinci ani. Economisiți bani și creșteți eficiența.

%denumire_avantaj%

Montare rapidă și sigură

Filetele tuturor recipientelor de aer sub presiune Kaeser se mai finisează o dată prin așchiere după galvanizarea la cald.

Compresoare Similare: (1)