Compresor booster seria DN C

Acasă » Compresoare cu piston » Compresor booster seria DN C

Unic în întreaga lume – aer comprimat de calitate în doar 2,35 m²

Acesta este un sistem complet, oferind un design nou și ocupă un spațiu de aproximativ jumătate din dimensiunea modelelor anterioare, DN C arată bine atât în interior, cât și în exterior. Noua structură a componentelor nu numai că asigură un flux optimizat de aer de răcire, dar oferă și acces la întreținere.

În plus, controlerul SIGMA CONTROL 2 actualizat oferă opțiuni noi de monitorizare și control, cu o serie de interfețe – inclusiv pentru conectarea la controlerele principale – cu control dinamic.

Parametri de performanță:

  • 22 – 45 kW;
  • Presiune inițială până la 13 bar – presiune finală până la 45 bar;
  • Debit de aer: 2,9 – 19,60 m³/min.

Caracteristici opționale:

Sistemul este disponibil în versiunea de răcire cu aer sau cu apă. Versiunea pentru recuperarea azotului, sau versiunea mai apropiată fără azot extern (Versiunea N2), este de asemena disponibilă.

Aplicații:

Producția de sticle de PET, producția de azot, presiunea ridicată pentru stațiile de testare (de exemplu, frâne, răcitoare etc.), stații de încercare pentru controlul presiunii, încercări de presiune în rafală și încercări de puls. Motoarele electrice de înaltă calitate cu eficiență Premium oferă o eficiență deosebit de ridicată cu un consum redus de energie. Temperatura de exploatare mică a acestora este un plus.

i.comp 3 kaeser

Compact

Acest utilaj unic și compact este gândit să ofere putere maximă, având dimensiuni reduse: chiar și în aceste condiții, nu există compromisuri de performanță, fiabilitate sau eficiență energetică.

i.comp 3 kaeser

Efort minim pentru instalare

Fiecare compresor din seria DN C este livrat fiind pregătit pentru conectare la instalația de aer comprimat. Sistemul poate fi configurat pentru un număr mare de aplicații, inclusiv aplicații de automonitorizare.
i.comp 3 kaeser

Economisiți costuri de întreținere

Datorită noului design cu acces din față, mentenanța este mai simplă și rapidă.
compresoare booster

BROȘURI

Compresoare cu piston – compresoare Booster de înaltă performanță seria DN C – broșură (PDF, 2.79 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT