Compresoare Booster Sigma PET AIR

Acasă » Compresoare cu piston » Compresoare Booster Sigma PET AIR

Instalație completă pentru producția de recipiente din PET

Sistemul de Compresoare Booster SIGMA PET AIR combină producția de aer de comandă, de aer suflat și control al instalației într-un singur sistem pregătit pentru operare. Un compresor cu șurub răcit cu aer produce aerul de comandă, servind simultan ca o etapă de precompresie pentru aerul suflat. Compresorul Booster de aer pentru suflat și controlerul de sistem sunt instalate și gata de funcționare pe un cadru de bază.

SIGMA PET AIR furnizează următorii parametri de performanță:

  • Debit de aer de până la 2772 m³/h;
  • Aer suflat cu presiune de până la 45 de bari.

Compresoarele Booster Sigma PET AIR sunt potrivite pentru instalații de suflare a recipientelor din PET, cu un grad înalt de fiabilitate, rentabilitate și calitate a aerului comprimat. Astfel, sistemul complet SIGMA PET AIR cu compresor Booster constituie alegerea corectă.

Toate componentele sunt coordonate cu precizie pentru a obține eficiență maximă. Asta înseamnă că veți beneficia de rentabilitate, fiabilitate și disponibilitate în ceea ce privește producția de aer de comandă și de suflare utilizat în fabricarea containerelor PET.

i.comp 3 kaeser

Livrare rapidă, gata de funcționare imediată

Instalarea pe un cadru de bază reduce spațiul ocupat de unitate, fluidizând în același timp transportul și configurarea. De asemenea, suntem capabili să livrăm sisteme SIGMA PET AIR complete, gata de funcționare, instalate în containere.
i.comp 3 kaeser

Răcire fără costuri ridicate

Majoritatea compresoarelor Booster sunt echipate cu răcire pe bază de aer. În cazul utilajelor răcite cu aer, un răcitor asamblat separat, cu ventilator individual menține o diferență constantă de temperatură (ΔT) dintre aerul comprimat aspirat și cel comprimat cu compresor Booster. Astfel puteți elimina răcirea cu apă, care este costisitoare.
i.comp 3 kaeser

Mentenanță minimă

Sistemul SIGMA-PET-AIR are doar două faze de comprimare (compresor cu șurub și compresor Booster). În comparație cu compresoarele cu piston de înaltă presiune care necesită comprimarea aerul atmosferic în mai multe etape, acest tip de compresoare necesită revizii mai rare.
Compresoare Booster Sigma PET AIR

BROȘURI

Sistem complet cu compresor Booster SIGMA PET AIR – broșură (PDF, 1.29 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT