Compresor mobil cu funcționare fără ulei până la 45,8 m³/min

Acasă » Compresoare mobile pentru construcții » Compresor mobil cu funcționare fără ulei până la 45,8 m³/min

Noul etalon al clasei de 50 metri cubi

Compresorul mobil cu debit până la 45,8 m³/min, M500-2, combină avantajele unui compresor cu șurub cu două trepte, fără ulei, cu cele ale unei unități mobile: capacitate maximă de livrare a aerului comprimat și flexibilitate de neegalat.

  • Răcitor de aer comprimat montat ca dotare standard;
  • Managementul flotei prin GPS ca dotare standard;
  • Echipament pentru rafinării ca dotare standard – inclusiv extinctor de scântei certificat, ventil de oprire a motorului și tavă colectoare închisă;
  • Multe elemente pentru a facilita configurarea (șasiu cu frână de parcare, braț de ridicare și urechi de fixare, deschideri pentru furca elevatorului.

Pentru echipamentele industriale cu consum ridicat de aer comprimat, M500-2 asigură continuitatea alimentării cu aer comprimat chiar și în timpul lucrărilor de întreținere. Alte domenii de utilizare includ rafinăriile – de exemplu, pentru spălarea conductelor. Acest tip de compresor se integrează cu ușurință în stațiile existente.

Abordarea noastră garantează randamente înalte pe termen lung: componente durabile, operare ușoară, eficiență și performanță: toate aceste caracterizează cu mare fidelitate utilajele livrate de Kaeser.

i.comp 3 kaeser

Soluție prietenoasă cu mediul

Motorul diesel Caterpillar integrat, fiabil și cu emisii reduse respectă standardele europene de emisii de nivelul IV, datorită filtrului de particule integrat.
i.comp 3 kaeser

Fiabilitate maximă

Datorită unui strat inovator care este rezistent la temperaturi de până la 300 °C, rotoarele suflate și tratate cu fosfat nu prezintă urme de uzură chiar și după ani de utilizare.
i.comp 3 kaeser

Timpi minimi de oprire

Datorită rezervorului mare de combustibil, compresorul M500-2 funcționează fără probleme un schimb întreg fără realimentare şi necesită întreținere minimă.

BROȘURI

Prospect general MOBILAIR – broșură (PDF, 6.32 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT