Recipiente de aer sub presiune

Acasă » Stocarea și distribuția aerului comprimat » Recipiente de aer sub presiune

Depozitarea aerului, vertical sau orizontal – până la 50 bar

Recipientele de aer sub presiune sunt o componentă importantă a sistemului de aer sub presiune: ca medii de stocare sau ca tampoane pentru vârfuri de consum.

Cu recipientele de aer comprimat de la Kaeser aveți certitudinea că sistemul va face față din punct de vedere tehnic cererii de aer comprimat – și, întrucât ne preocupă sistemul în ansamblu, pentru noi este esențial să asigurăm integrarea exactă și simplă și un program de accesorii cuprinzător.

  • Dimensiuni receptoare: 90 – 10.000 litri;
  • Presiunea maximă admisă a ecartamentului: 11, 16, 45 sau 50 bar;
  • Fitinguri, supape și instrumente pentru fiecare aplicare;
  • Seturi complete pentru separarea condensului.

Recipientele de aer sub presiune Kaeser – înseamnă nu numai etanșeitate și durabilitate, ci și multe detalii rafinate care economisesc permanent timp și bani: de la sistemul de fixare în timpul transportului până la orificii de întreținere ușor accesibile.

i.comp 3 kaeser

Durate de viață de trei ori mai mari

Datorită galvanizării interne și externe conform DIN EN ISO 1461, recipientele de aer KAESER ating o durată de viață de aproximativ de trei ori mai mare decât recipientele convenționale de aer.
i.comp 3 kaeser

Costuri de întreținere reduse

Respectarea riguroasă a standardului AD-2000 permite cicluri de inspecție de cinci ani. Economisiți bani și creșteți eficiența.
i.comp 3 kaeser

Montare rapidă și sigură

Filetele tuturor recipientelor de aer sub presiune Kaeser se mai finisează o dată prin așchiere după galvanizarea la cald.

BROȘURI

Recipiente de aer comprimat – broșură (PDF, 2.03 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT