Suflante cu lobi - agregate mari până la 250 kW

Suflante cu lobi până la 250 kW

Suflantele cu lobi agregate mari pot fi configurate individual și extinse pentru a satisface nevoile dumneavoastră. Acestea sunt ușor de întreținut și de operat și sunt, de asemenea, disponibile la cerere pentru instalare în aer liber.

  • Suflante de înaltă performanță, eficiente energetic și cu întreținere ușoară, cu blocuri cu trei lobi (modele HB 1300 PI și 1600 PI);
  • De asemenea, disponibil pentru aplicații de transport de azot (versiuni N).

Abordarea noastră garantează randamente înalte pe termen lung: componente durabile, operare ușoară, eficiență și performanță: toate aceste caracterizează cu mare fidelitate utilajele livrate de Kaeser.

%denumire_avantaj%

Adaptare și întreținere simplă

Dacă este necesar, unitățile pot fi configurate pentru funcționarea cu turație variabilă. În cazul în care este nevoie de mai multă putere sau trebuie efectuate lucrările de întreținere programate, motorul, transmisia sau blocul pot fi modificate cu ușurință la fața locului.

%denumire_avantaj%

Eficiente energetic

Transportul excelent al aerului și motorul ventilatorului insonorizat asigură o răcire optimă și în condiții de sarcină maximă. Dispozitivul automat de tensionare a curelei previne pierderile de transmisie și, prin urmare, asigură eficiență maximă în orice moment.

%denumire_avantaj%

Potrivite și pentru tensiune medie

Tensiune de rețea pentru motorul de antrenare de până la 6.600V.