SUFLANTE CU LOBI-BLOCURI INDIVIDUALE SERIA OMEGA

Suflante cu Lobi – Blocuri Individuale: Seria OMEGA

Suflantele Kaeser cu un singur bloc oferă flexibilitate maximă. Suflante din seria OMEGA cu rotoare cu trei lobi minimizează pulsația și includ o gamă largă de suflante cu lobi pentru utilizare staționară și mobilă.

Acestea sunt fabricate în centre de producție CNC de ultimă oră, climatizate, și sunt testate riguros la sarcină maximă.

Caracteristici principale:

  • Suflante cu lobi pentru utilizare în aplicații multiple – în versiuni staționare și mobile, potrivite atât pentru aspirare, cât și pentru funcționarea sub presiune – pentru aplicații de transport a aerului și azotului (OMEGA P și PN);
  • Suflantă cu componente primare realizate din aliaj de crom-nichel pentru distilare în vid / reciclarea apei de proces (OMEGA B);
  • Suflante de vid cu răcire prealabilă admisiei – adecvate pentru funcționarea alternativă a vidului și presiunii în camioane-cisternă și vehicule cu siloz și aspirare (OMEGA PV);
  • Pompe de vid cu lob rotativ pentru generare de vid avansat (OMEGA WVC) în combinație cu o pompă auxiliară.

Abordarea noastră garantează randamente înalte pe termen lung: componente durabile, operare ușoară, eficiență și performanță: toate aceste caracterizează cu mare fidelitate utilajele livrate de Kaeser.

%denumire_avantaj%

Fiabile în timp

Rulmenții cu role cilindrice absorb complet forțele generate de gazul sub presiune asupra rotoarelor. Durata de viață a lagărelor montate în suflantă este mărită până la 100 000 de ore de funcționare.

%denumire_avantaj%

Eficiență ridicată

Datorită producției de înaltă calitate, obținem cele mai mici interstiții între rotor și carcasă. În acest mod se pierde mai puțin debit prin interstiții.