Echipamente complete cu compresor cu piston – Airbox Center

Acasă » Compresoare cu piston » Echipamente complete cu compresor cu piston – Airbox Center

Pregătit pentru conectare, funcționare silențioasă și extrem de durabil

Unitățile compacte AIRBOX și AIRBOX CENTER cu receptor de aer, uscător și filtre opționale sunt pregătite pentru conectare și funcționare imediată. Compresorul alternativ integrat produce aer comprimat fără ulei și este controlat de SIGMA CONTROL BASIC sau de controlerul electronic SIGMA CONTROL 2.

Parametrii tehnici pentru unitățile AIRBOX și AIRBOX CENTER sunt după urmează:

  • Presiune: 7 / 10 / 12,5 bari;
  • Debit de aer: 0,25 – 0,90 m³/min;
  • Putere motor: 2,2 – 7,5 kW.

Unitățile compacte de compresoare cu piston AIRBOX și AIRBOX CENTER fără ulei sunt perfecte pentru aplicații care necesită aer comprimat pur, cum ar fi în laboratoare, în industria farmaceutică și în industria băuturilor și a alimentelor.

Motoarele IE3 de calitate premium asigură o performanță și eficiență remarcabilă. Reduc pierderile de energie, în medie, cu 45 % în comparație cu motoarele convenționale.

i.comp 3 kaeser

Disponibilitate permanentă – și la temperaturi înalte

Răcirea inovatoare a blocului de compresie și a motorului de antrenare permite compresoarelor AIRBOX și AIRBOX CENTER să fie exploatate până la o temperatură a mediului de 30 °C cu un grad de încărcare de 100%.

i.comp 3 kaeser

Nu este nevoie de izolare fonică suplimentară

Un izolator fonic cu grosime de 40 mm, flux de aer de răcire multiplu redirecționat, un bloc de compresie decuplat acustic, lungimea optimizată a conductei de aer aspirat și cutii de izolare fonică eficiente permit instalarea adiacentă oficiilor – fără a fi nevoie de măsuri suplimentare de izolare fonică.

i.comp 3 kaeser

Mentenanță simplă

Transmisia directă 1:1 fără întreținere și lipsa uleiului în compresoarele AIRBOX și AIRBOX CENTER, reduc frecvența inspecțiilor necesare. Dacă totuși este necesar să faceți o analiză tehnică, filtrele de aer și filtrele pentru aerul aspirat sunt foarte ușor accesibile după demontarea simplă a panourilor mari ale carcasei.
airbox center

BROȘURI

Instalații complete cu compresor cu piston fără ulei AIRBOX / AIRBOX CENTER – broșură (PDF, 4.07 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT