Suflante cu lobi COMPACT până la 200 kW

Acasă » Suflante Kaeser în Republica Moldova » Suflante cu lobi COMPACT până la 200 kW

Design inteligent, compact și gata de utilizare imediată

Suflantele cu lobi COMPACT sunt disponibile opțional ca un pachet complet cu echipamente electrice integrate. Acest lucru asigură punerea în funcțiune și întreținerea ușoară, precum și funcționarea fiabilă și economică:

  • Suflante de dimensiuni mici – complete, cu carcasă izolată acustic. Conceptul modular permite extinderea ușoară (modele BB C la FB C și HB 950 C);
  • De asemenea, potrivite pentru transportul azotului (versiuni NC);
  • Modele OFC și STC ca sisteme complete plug-and-play cu comenzi electrice integrate și sursă de alimentare: opțional disponibil cu un starter Star-Delta sau control variabil al turație (versiuni STC și OFC).
Abordarea noastră garantează randamente înalte pe termen lung: componente durabile, operare ușoară, eficiență și performanță: toate aceste caracterizează cu mare fidelitate utilajele livrate de Kaeser.
i.comp 3 kaeser

Economie de timp și de cheltuieli mulțumită „Plug & Play“

Suflantele cu unitate de comandă integrată duc la economii considerabile pentru planificare, instalare, punere în funcțiune, comunicare a datelor și certificare.
i.comp 3 kaeser

Transport sigur, optimizat pentru nevoile dvs.

Controlerul nostru SIGMA CONTROL 2 nu numai că eficientizează sistemele de aer comprimat, dar monitorizează și transmite continuu date privind performanța și starea compresorului. Rezultatul: fiabilitate și disponibilitate maximă.

i.comp 3 kaeser

Spațiul ocupat este foarte mic

Suflantele COMPACT sunt tratate acustic pentru a fi cât mai silențioase. În versiunea STC, unitățile pot fi instalate una lângă alta, deoarece accesul la întreținere este în față și conexiunile de aer sunt situate în partea din spate.

BROȘURI

Instalații cu suflante cu lobi COMPACT – broșură (PDF, 4.64 MB)
Suflante cu lobi seria BB-HB – broșură (PDF, 6.35 MB)
Suflante ATEX – pliant (PDF, 1.43 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT