Uscătoare cu refrigerare cu aer rece până la 43,33 m³/min

Acasă » Tratarea aerului comprimat și tehnica condensului » Uscătoare cu refrigerare cu aer rece până la 43,33 m³/min

Seria TCU: Răcire cu aer comprimat uscat

Uscătoarele cu refrigerare cu reglare by-pass de gaz fierbinte din seria TCU* sunt componente cheie în procesele care necesită aer comprimat rece și uscat la temperaturi de până la 5 °C. De exemplu, ele sunt cheia pentru răcirea pieselor turnate în producția de sticlă și metal.
  • Aer comprimat uscat, fiabil de la 4,3 până la 43,33 m³/min;
  • Temperatura de ieșire a aerului comprimat 5 °C;
  • Temperatura ambientală până la +43 °C și temperatura de intrare a aerului comprimat până la +55 °C.
* Această serie de uscătoare cu refrigerare conține gaz de seră fluorurat. Toate modelele conțin agentul frigorific R-407A (GWP 2107).
i.comp 3 kaeser

Performanță de încredere

Toate modelele sunt echipate cu schimbătoare de căldură de tip placă din oțel inoxidabil și canale de scurgere electronice de condens ECO-DRAIN. Unitățile de refrigerare puternic dimensionate și separatoarele eficiente de condens asigură un punct de rouă de presiune stabil de 3 °C.
i.comp 3 kaeser

Operare confortabilă

Controlerul electronic (modelele TCU 118-2 și versiunile ulterioare) dispune de un afișaj text clar pe două rânduri, cu zece limbi selectabile. Indicatorii de stare oferă informații despre performanța uscării și economiile actuale de energie.
i.comp 3 kaeser

Monitorizare de la distanță

Contactele flotante (opționale pe modele până la TCU 95-2) transmit diverse mesaje de service și de avertizare controlerelor principale.

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT