KAESER FILTER de la 35,4 până la 336,3 m³/min

Acasă » Tratarea aerului comprimat și tehnica condensului » KAESER FILTER de la 35,4 până la 336,3 m³/min

Puritate pentru debite ridicate

Produsele KAESER FILTER sunt componentele cheie pentru livrarea de aer comprimat din toate clasele de puritate conform standardului ISO 8573-1.

Presiunea diferențială extrem de scăzută este rezultatul elementelor de filtrare eficiente și al carcaselor de filtrare cu lățimi nominale generoase. Ambele laturi ale carcasei din oțel sunt acoperite și vopsite, oferind un mediu de filtrare curat și asigurând, de asemenea, o durată lungă de viață a carcasei filtrului.

  • Debit volumetric de la 35,4 până la 336,3 m³/min;
  • Presiune maximă de funcţionare 16 bar;
  • Temperatură de funcţionare max. 60 °C;
Sfatul nostru: Tratați condensul înaintea evacuării în rețeaua de canalizare cu separatorul apă-ulei AQUAMAT conform legii și fără costuri importante.
i.comp 3 kaeser

Mentenanță ușoară

Produsele KAESER FILTER au o carcasă din oțel rezistentă la coroziune și un element de filtrare stabil. Tijele filetate și ghidajele de poziționare asigură înlocuirea rapidă a elementelor și etanșarea elementelor de filtrare. Filtrele coalescence KB și KE sunt echipate standard cu scurgere de condens epurată, acționată la nivel ECO-DRAIN 31 F Vario.
i.comp 3 kaeser

Pierdere redusă de presiune, economii ridicate

Produsele KAESER FILTER au carcase și suprafețe de filtrare cu dimensiuni generoase și suporturi de filtrare de înaltă performanță. Acestea au o pierdere de presiune cu până la 50% mai mică decât alte filtre disponibile – o valoare care rămâne practic constantă pe întreaga durată de viață a elementului de filtrare. Aceasta înseamnă costuri și emisii de CO2 mai mici, precum și o sarcină redusă pe compresoarele amplasate superior.
i.comp 3 kaeser

Puritate conform normelor

KAESER FILTER utilizează suporturi moderne de filtrare cu cute adânci pentru a îndepărta particulele și aerosolii. Straturile de carbon activ captează vaporii de ulei. Datele impresionante privind performanța produselor KAESER FILTER au fost determinate în conformitate cu ISO 12500 și confirmate de către institutul independent pentru tehnologii energetice și ecologice “Institut für Energie- und Umwelttechnik e. V.” (IUTA) .

BROȘURI

KAESER FILTER Seria F350 până la F3360 – Broșură (PDF, 6.56 MB)
Purjoare de condens ECO-DRAIN – broșură (PDF, 1.13 MB)
Schema de tratare a aerului comprimat pentru compresoare cu șurub (PDF, 4.79 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT