Uscătoare cu refrigerare eficiente energetic SECOTEC de la 10,5 până la 34 m³/min

Acasă » Tratarea aerului comprimat și tehnica condensului » Uscătoare cu refrigerare eficiente energetic SECOTEC de la 10,5 până la 34 m³/min

Uscătoare frigorifice compacte cu economie de energie datorită căldurii latente

Uscătoare cu refrigerare de calitate industrială SECOTEC de la Kaeser (seriile TE and TF) sunt apreciate pentru performanță stabilă în punctul de rouă sub presiune, fiabilitate excepțională și costuri reduse pe întreg ciclul de viață.

Împreună cu sistemul inovator SECOPACK LS de schimb de căldură latentă și controlerul SIGMA CONTROL SMART, următoarea generație de astfel de uscătoare avansate stabilește noi standarde în ceea ce privește eficiența energetică, designul compact și utilizarea intuitivă.

  • Durabilitate excepțională datorită conductelor de aer rezistente la coroziune și schimbătorului de căldură din aluminiu (condensator și SECOPACK LS);
  • Cu modul de comunicare Modbus TCP opțional pentru integrare în rețeaua SIGMA.

Sfatul nostru: Tratați condensul înaintea evacuării în rețeaua de canalizare cu separatorul apă-ulei AQUAMAT conform legii și fără costuri importante.

i.comp 3 kaeser

Economisiți energie

Uscătoarele de refrigerare din seriile TE și TF necesită mai puțin de 97 W pentru ca 1 m³/min de aer să fie uscat (ISO 7183 A1). Datorită controlului de economisire a energiei, în funcționare cu sarcină parțială, excesul de energie poate fi stocat temporar în masa termică pentru răcire ulterioară, fără a fi nevoie de consum de energie. Sistemul de schimbător de căldură SECOPACK LS cu răspuns rapid asigură în permanență puncte de rouă sub presiune stabile în orice moment.

i.comp 3 kaeser

Operare intuitivă

Controlerul electronic SIGMA CONTROL SMART oferă o interfață simplă și intuitivă. Stocarea mesajelor, contoarele de ore de funcționare specifice componentelor și cronometrele de întreținere permit monitorizarea și analiza eficientă a datelor de operare. Contactele fără potențial și modulul opțional de comunicare Modbus TCP asigură o interconectare simplă cu controlerele de nivel superior, cum ar fi SIGMA AIR MANAGER 4.0.

i.comp 3 kaeser

Compact

Camera de masă termică a sistemului inovator de schimbător de căldură SECOPACK LS este umplută cu un material de schimbare a fazei. Densitatea de stocare termică semnificativ mai mare înseamnă că este necesar un material de stocare cu 98 % mai puțin pentru a obține aceeași capacitate ca și mediile de stocare convenționale. Prin urmare, capacitatea de stocare pentru stabilitatea punctului de rouă sub presiune merge mână în mână cu cerințe de spațiu extrem de reduse. Căile de curgere optimizate reduc la minimum pierderile de presiune și, în consecință, contribuie la îmbunătățirea eficienței uscătorului SECOTEC.

BROȘURI

Schema de tratare a aerului comprimat pentru compresoare cu șurub (PDF, 4.79 MB)
Uscătoare cu refrigerare pentru aer comprimat SECOTEC seriile TE, TF și TG – broșură (PDF, 2.56 MB)

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT