Uscătoare

Puncte de rouă sub presiune în zona negativă pentru procese industriale sensibile, în medii cu pericol de îngheț sau ca aer de proces.PDP până la −70 °C; La alegere, cu regenerare rece (seria DC) sau cu regenerare caldă (seria DW); Generează debite de aer de la 0,15 până la 194,2 m³/min;
Uscătoare pentru Tratarea Aerului Comprimat

Uscătoare cu refrigerare SECOTEC de până la 8,25 m³/min din seriile TA – TD (*) usucă aerul comprimat până la punctul de rouă de 3 °C, asigurând condiții de eficiență maximă în orice moment.

O masă termică de dimensiuni generoase permite operarea cu un stres material minim și asigură o performanță stabilă a punctului de rouă sub presiune.

Uscătoare cu refrigerare SECOTEC de la 10,5 până la 34 m³/min de calitate industrială SECOTEC de la Kaeser (seriile TE and TF) sunt apreciate pentru performanță stabilă în punctul de rouă sub presiune, fiabilitate excepțională și costuri reduse pe întreg ciclul de viață.

Împreună cu sistemul inovator SECOPACK LS de schimb de căldură latentă și controlerul SIGMA CONTROL SMART, următoarea generație de astfel de uscătoare avansate stabilește noi standarde în ceea ce privește eficiența energetică, designul compact și utilizarea intuitivă.

Cu noua serie TG, KAESER își extinde gama de uscătoare cu refrigerare SECOTEC eficiente energetic, cu capacitate de a livra debite de până la 98 m³/min, în variante de execuție cu răcire cu aer și cu apă.

Proiectate pentru industria la scară largă, aceste modele asigură o performanță stabilă a punctului de rouă sub presiune chiar și în cele mai dificile condiții de funcționare – cu fiabilitate maximă și costuri minime pe durata ciclului de viață.

Compresoare robuste pentru protecție optimă la umiditate în toate etapele de funcționare. Uscătoarele cu refrigerare compacte KRYOSEC* oferă performanțe remarcabile la standarde industriale „Made in Germany”.

Acestea oferă protecție împotriva umidității la temperaturi ambiante de până la +50 °C. Pierderile mici de presiune ale sistemului cu schimbător de căldură din oțel inoxidabil asigură funcționare rentabilă.

Seria THP: Extrem de fiabil până la 50 bar. Uscătoarele frigorifice Kaeser din seria THP (*) oferă fiabilitate maximă la presiuni de lucru ridicate – cum ar fi în cazul producției de containere PET.

Componentele de înaltă calitate și atenția la detalii asigură faptul că unitățile dumneavoastră se vor bucura de o protecție premium a umidității pe termen lung – chiar și la temperaturi ambiante ridicate.

Uscătoare cu refrigerare cu aer rece până la 43,33 m³/min cu reglare by-pass de gaz fierbinte din seria TCU* sunt componente cheie în procesele care necesită aer comprimat rece și uscat la temperaturi de până la 5 °C. De exemplu, ele sunt cheia pentru răcirea pieselor turnate în producția de sticlă și metal.

Service 24/7 pe întreg teritoriul Rep. Moldova

Lucrările de întreținere și reparații sunt efectuate exclusiv de specialiști calificați. Folosim doar piese originale de la Kaeser.

Toți inginerii și tehnicienii sunt instruiți în făbricile Kaeser din Germania pentru a asigura profesionalismul și competența la cel mai înalt nivel.