Separator ciclonic

Cicloane fără întreținere

Separatoarele ciclonice Kaeser KC îndepărtează condensul la punctul de ieșire a aerului comprimat din compresor. Sunt o necesitate pentru funcționarea fără cusur și eficientă din punct de vedere energetic a uscătoarelor și filtrelor.

Separatoarele centrifugale KC sunt echipate cu purjor de condens ECO-DRAIN 31, eficient și extrem de fiabil – dotat cu buton de testare și contact cu alarmă. De asemenea, acestea sunt foarte ușor de combinat cu filtrele KAESER și pot fi montate pe perete cu ajutorul monturilor de perete opționale.

  • Rata de separare de până la 99 % în domeniul de debit de la 0,9 până la 14,2 m³/min;
  • Dimensionate pentru presiuni de funcționare de până la 16 bar;
  • Cu purjor de condens electronic ECO-DRAIN 31l;
  • Opțional cu suport de perete.

La cerere, sunt disponibile modele cu debit până la 88,5 m³/min, variante de producție speciale fără silicon și pentru o presiune de funcționare de 45 bar.

Sfatul nostru: Tratați condensul înaintea evacuării în rețeaua de canalizare cu separatorul apă-ulei AQUAMAT conform legii și fără costuri importante.

i.comp 3 kaeser

Eficiență neîntreruptă

Kaeser a optimizat fluxul de aer din separatorul centrifugal KC folosind cele mai avansate simulări de debit și l-a măsurat conform ISO 12500-4. Rezultatele: un ciclon cu un grad excelent de separare de până la 99 % – stabil pe o gamă largă de ieșire și cu o pierdere de presiune mai mică de 0,1 bar.
i.comp 3 kaeser

Robust și stabil

Cu o carcasă din aluminiu rezistentă la apă de mare și un strat suplimentar de pasivare, separatoarele noastre centrifuge sunt construite pentru funcționare fără probleme pe termen lung. Conexiunile de aer comprimat de pe carcasă sunt pregătite pentru conectare la compresoarele cu șurub.
i.comp 3 kaeser

Fără întreținere

Separatoarele centrifugale Kaeser KC nu necesită lucrări de mentenanță. În plus, purjorul de condens ECO-DRAIN este echipată cu un modul de service pentru întreținere extrem de ușoară.

PARTENERUL TĂU ÎN SOLUȚII DE AER COMPRIMAT